5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista
#214771 Ilmoita asiaton viesti

Pekka Pelimies kirjoitti: (10.12.2011 3:24:40)

Miten sen drawn saa aikaseksi, kun mitä tässä oon seurannu, niin useimmat draw-kamut lyö rehellisen hookin, vaikka tietty lopputulos jää väylälle.

Itellä se yleensä jää siihen suoraan, jos ’yrittää taivuttaa drawksi’.

Draw/Fade voi lyödä useammalla eri tavalla. Itse jos haluan lyödä drawn otan stanssin aavistuksen kohteesta oikealle ja lyömään hieman sisältä ulos. Fade taas tulee ihan päinvastoin eli stanssi hieman vasemmalle ja sitten lyödään hieman ulkoa sisään. Jotkut yrittävät lyödä ko. kierteitä avaamalla tai sulkemalla lapaa heti alkuasennossa, saattaa toimia mutta on aika riskialtista hommaa.

Pitää vaan sisäistää se ajatus, että kumpaan suuntaan sen kierteen haluaa siihen palloon laittaa. Eihän kierteissä ole mistään muusta kyse kuin siitä kumpaan suuntaan se pallo pyörii vaakatasossa.

Ja tosiaan kyllähän sitä jotkut yrittää pelata ongelmansa kanssa ja saavatkin joskus sen huukin/slaissinsa osumaan väylään. Tällöin varastoon jää useita kymmeniä metrejä mittaa pois lyönnistä ja se kuinka iso huukki/slaissi tällä kertaa sattuu tulemaan on enemmänkin ’in the hands of God’ kuin pelaajasta itsestään kiinni.