Re: –> vieraspelaaja - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
#272030 Ilmoita asiaton viesti
KL

vieraspelaaja kirjoitti: (18.2.2014 14:25:47)

Säännön 27-1 pitää kattaa kolme täysin erilaista tilannetta, tilanne, jossa dropataan, tilanne jossa asetetaan ja tilanne, jossa tiiataan. Sanamuoto ’play a ball’, josta edellisessä suuressä sääntöremontissa tietoisesti pyrittiin mahdollisimman monessa paikkaa eroon, on tietoisesti jätetty tähän kohtaan, koska tämän säännön sanamuodon pitää kattaa tilanteet, joissa pallo voidaan tiiata, asettaa tai dropata.

’Specific spot’ ei tarkoita pudotusaluetta vaan määrättyä pistettä, joko alkuperäistä paikkaa tai esim. kohtaa, johon pallo on peliaueen lyhyeksi leikatulla osalla uponnut, josta sen saa nostaa ja pudottaa mahdollisimmän lähelle, ei siis millekään yhden tai kahden mailanmitan määräämälle alueelle tai lipun linjassa taaksepäin, vaan ’mahdollisimman lähelle’. Tämä taas on tapauskohtaisesti määräytyvä mitta, samalla tavalla kuin se, että reikien välillä saa harjoitella chippaamista mm. ’lähellä’ seuraavaa lyöntipaikkaa.

Sinusta tulee vielä hyvä poliitikko. Suoraviivaiset kysymykset joko väistät tai et ota niihin lainkaan kantaa (varsinkin, jos olet/saatat olla väärässä). Toisaalta esität kommentteja, joita kukaan ei ole pyytänyt ja jotka eivät tuo asiaan yhtään mitään uutta, puhumattakaan, että valaisisivat käsillä olevaa asiaa.

Ei se mitään, osallistumisesi keskusteluihin on kuitenkin toivottavaa, Joskus sinulla on jotakin oikeasti valaisevaa viesteissäsi. Tämä ei valitettavasti ollut yksi noista kerroista.

Enkä edelleenkään ole ollut tarjoamassa muutosta säännön 27-1 sanamuotoon, vaan nimenomaan säännön 20-5. Josko ensi kerralla voisit kommentoida tuota..?