Re: Valvojan rooli golfkentällä - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäValvojan rooli golfkentälläRe: Valvojan rooli golfkentällä

#530951 Ilmoita asiaton viesti
KL

ts kirjoitti: (4.8.2014 12:57:36)
Onneksi silti liki kaikki ottavat tuomarin kehotuksen tosissaan ja koittavat kiriä rakoa kiinni. Se ei kuitenkaan muuta sitä faktaa, että vain lyöntiin ja sen valmisteluun käytetystä ajasta voidaan sanktioita määrätä, muusta ei.

Onko tämän kirjoittanut nyt ihkasen varmasti se sama mies, joka pari vuotta sitten tällä samaisella palstalla väitti tuomarin laittaneen pelaajat (ja cädin = ts) juoksemaan jossakin CT:n kisassa..? Minkähän sanktion uhalla tuomari noin mahtoi toimia..?

Ei silti, itse asiasta olen samaa mieltä, mutta jyrkästi eri mieltä siitä, ettei jälkeen jäänyt ryhmä saisi edellä meneviä kiinni, jos jokainen laittaa jokaisen pallonsa ilmaan alle 40 sekunnissa. Näin ei vaan käytännössä koskaan tapahdu, ja sen toteamiseen riittää tunnin istuminen minkä tahansa FT:n tai vastaavan kisan katsomossa kellon kanssa.

Vielä jos mennään Grant Moirin esittelemien periaatteiden mukaisesti, niin yksikään FT:n pelaaja ei pysty alittamaan 40 sekunnin rajaa toistuvasti, ei vain yksinkertaisesti pysty, koska sitä ei ole treenattu eikä sitä koskaan vaadita. Meillä ollaan niin kovin paljon lepsumpia kuin mitä Grant tuossa videolla esittää. Pelaamisen malli kun otetaan television ammattilaiskisoista, niin sitä on kovin vaikea muuttaa, valitettavasti.