Re: Vaikeuksia pallon valinnassa. - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetVaikeuksia pallon valinnassa.Re: Vaikeuksia pallon valinnassa.

#305950 Ilmoita asiaton viesti

Kyllähän pallon suositteleminen on hankalaa hommaa, kun se on niin paljon siitä kiinni, mitä pallolta hakee. Ja vaikka valmistajat jotain lupaisivatkin, niin loppupeleissä pallon käyttäytyminen on kiinni siitä, miten sitä palloa lyödään. Eli kyllä se ennemmin kokeilemalla se pallo löytyy kuin foorumilta kyselemällä.

Tietenkin on niin, että on olemassa absoluuttisesti hyviä palloja, joiden joukkoon voi vaikka listata ne ProV1:t. Toisaalta kyseinen pallo ei kaikille toimikaan niin hyvin, joten kai tuo pallon hyvyys on ennemmin suhteessa siihen omaan svingiin ja omaan tekemiseen. Jos taas sitten hinta on ratkaisevassa asemassa, niin sitten kai hinta/laatu-suhde nousee kovaan arvoon. Tähän kategoriaan voisi listata edellä mainitun Gamerin ja ehkäpä myös Noodlet, jotka ovat oikeasti ihan kelvollisia palloja.

Itse pelaan tällä hetkellä Bridgestonen e6 -palloilla, joihin olen mieltynyt. En osaa sanoa varsinaista syytä, mutta se nyt tuntuu vaan tällä hetkellä mulle sopivalta pallolta. Aiemmin olen pelannut mm. NXT Tourilla, mutta kun eka kertaa kokeilin e6:sta, niin enpä ole haikaillut takaisin. Se vaan toimii jotenkin kivasti…

Vaikka kyse on pallon valinnassa niistä omista fiiliksistä ja tuntemuksista, niin silti joidenkin pelaajien suhtautuminen palloihin hämmästyttää. Eli klubituuppari on kyllä yleensä suhteellisen kiinnostunut siitä, että on ostamassa itselleen sopivaa draiveria tai rautasettiä, mutta sitten kun nuo mailat on ostettu, niin repäistään hyllystä suurin piirtein ensimmäisenä käteen osuva pallolaatikko, joka on usein myös se halvin. Jossain tapauksissa tyydytään pussilliseen järvipalloja… Eli mailojen suhteen ollaan kiinnostuneita specseistä ja muista, mutta sitten palloa valittaessa specseillä ei tunnu olevan mitään väliä. Täytyy myöntää, että itse kuuluin joskus aikaa sitten tähän porukkaan eli palloiksi valikoitui yleensä ne, mitä metsästä löysi tai jos ei löytänyt tarpeeksi, niin sitten ostettiin se järvipallopussi. Täytyy sanoa, että kun jossain vaiheessa sitten osti sen ensimmäisen ’oikean’ golfpallolaatikon, niin koki kyllä sellaisen valaistumisen pallojen suhteen, että paluuta entiseen ei ollut. Tapahtuiko muutos oikeasti vai vain korvien välissä, niin sillä ei ole mitään väliä, kun lopputulos ratkaisee.