Re: tupakki vs kännykkä - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistätupakki vs kännykkäRe: tupakki vs kännykkä

#516728 Ilmoita asiaton viesti

Tupakkia en polta, eikä minua häistse kenenkään muun tupalointi. Miten se voisi ulkoilmassa häiritä?

Itse pidän työaikana puhelimen päällä, ja jos pelataan vieraammassa porukassa kerron siitä muille. Itseasiassa työaikaa on kellon ympäri, mutta usein laitan kännykän myös äänettömäksi, jolloin voin katsoa siirtymien aikana yms. mitä soittoja on tullut ja tarpeen tullen vastata niihin vaikkapa esim. tekstiviestillä.

Onhan se hienoa että on tavoitettavissa kentältäkin. Se mahdollistaa ettei tarvitse istuskella päätteen ja puhelimen vahtina toimistolla. Monille ruuhkaisille kentille löytyy helposti vapaita päivälähtöjä, joissain on jopa edullisemmat greenfeet päiväpelaajille.

Olen myös huomannut että monet asiakkaani ja yhteistyökumppanit ajattelevat samalla tavalla, kaikki vaihtavat mielellään toimistopalaverin tapaamiseen golfkentällä. Eikä meikäläistä häiritse tippaakaan vaikka kierroksen aikana jutellaan työasoista, päinvastoin. Kentällä on mitä mukavinta keskustella, siellä ollaan miellyttävässä ympäristössä, tasavertaisina osapuolina ja kumppaneina. Siinä on hyvät lähtökohdat rakentaa luottamuksellisia suhteita.

Golf on mielestäni paljon muutakin kuin äärimmäistä keskittymistä edellyttävää totista puurtamista. Kilpailut ovat erikseen, muttei niissäkään tarvitse niuhottaa kovin tiukkapipoisena. Tarkkaa peliä pystyy pelaamaan rennommallakin asenteella.