23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluTsemppausketju, HCP 20 -> 15 -> 10Re: Tsemppausketju, HCP 20 -> 15 -> 10

#206945 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (13.9.2013 9:47:30)
Tuo lapselliseksi mainitsemasi kommenttihan ei ole lainkaan minun keksintöäni, vaan varsin yleisesti hyvin palkittujen pelaajien nuoremmilleen jakama. Toisekseen se perustuu varsin hyvin tutkittuun aineistoon ja tilastoihin, jotka yleisen käsityksen vastaisesti ovat todistaneet hyvän lähipelin tuloksen luojana olevan varsin suuresti myytti.

Nyt kun sa olet haukkunut mut ensin tyhmaksi ja kirjekurssi-pro:ksi (faktat kuntoon, konkurssi-pro ;-)), niin ala sit enaa koskaan itke, kun jengi sua taalla avoimesti dissaa, etta ’ma en ole koskaan aloittanut sita’.

Naissa sun jutuissa on aina yksi paha puoli. Ei koskaan tieda vertaatko sa just nyt asioita pro-tason/scratch-pelaajan peliin vai 20-30 handarisen peliin. Tuntuu menevan sen mukaan mika itselle sopii… Ja sekin vaihtuu aina sopivasti.

Sen verran otan itse takaisin omasta, etta puhun naissa jutuissa jaardeista, en metreista vaikka se m sinne joskus mukaan sotkeutuu. Ja jos sun mielesta ’100y and in’ on pitkaa pelia, niin en ma sita ihmettele jos sa edelleen oot jossain Hyvinkaalla nojaamassa mailaan eika nk ’tour-pelaajasi’ ole kehittyneet yhtaan mihinkaan, tai jopa lopettaneet. Ja jos sa opetat oppilaillesi taysia svingeja tuolla matkalla on kyseessa joko taydellinen osaamattomuus tassa asiassa (ja se nakyy tuloksissa!) tai opetat golfareita, jotka eivat ole viela sisaistaneet mita a) svingi on tai b) mita golf on. Naa on ihan golfin perusjuttuja, joita opettavat niin hyvin tunnetut short game gurut kuin tammoiset kirjekurssi-pro:tkin (tehtavakirjan sivu 124).

Me kaikki opetetaan ja tehdaan asioita vahan erilailla ja sen takia toiset tykkaa toisesta, toiset toisesta. Ja niin kun sanoin jo tuossa aiemmin (ja mika se POINTTI siina oli), mun puolesta ihan ok, kylla sita parannusta kaipaa ihan jokainen osa-alue. Pelaat sitte 67 tai 115. Siina se golfin suola. Sita kun vaan tuijottaa numeroihin ja ranteen asentoon tarpeeksi, alkaa reaali-maailma hamartya ja loytaa itsensa helposti internet-maailmasta jakamassa jaykkia totuuksia.

Siihen sun itse kommenttiin, niin itse hyvin provosoivasti ihmettelit miten tehda par kun kolmas lahtee 100m paasta. Sun matikkapaa kun ei siihen pysty, kuulemma. Selitin sen. Ei tuo mitaan ihmeellista ole. Itse asiassa, tallainenkin kirjekurssi-pro aloitti kaksi kierrosta juuri tuolla tavalla viime viikoloppuna. Erona vaan se, etta se 120jaardista lahtenyt lyonti meni molemmilla kerroilla kakkosena metriin lipusta. Toisella kerralla ferkulta (50degr wedge) ja toisen kerran ferkkubunkasta rauta-ysilla. Eika kumpikaan ollut lahellakaan taytta svingia. Kutsu miksi kutsut, mutta mun paahan se ei mene, etta se on nk ’pitkaa pelia’. Piste.

ts kirjoitti: (13.9.2013 9:47:30)
Mä olen tässä ’muutaman’ virkavuoden aikana nähnyt loistavia lähipelaajia… joiden tasoitus on edelleen 15 tai 20. Siinä sitä lapsellisuutta mietittäväksi.

Loistavia lahipelaajia? 20 handarilla? Aijjaha lol. Jatkakaa hyvaksi valitsemallanne linjalla! Taa on just sita mita ma tarkotin tossa aiemmin:se mita monet (myos nakojaan teikalainen) nakee hyvaksi lahipeliksi, ei sita todellakaan ole. Mutta jos se taas sopii sun ’tarinaasi’, ole hyva vain. Kerro mulle jossain muualla (ettei kokonaan pilata tata toikkia), mita on loistava lahipeli. Odotan innolla.

ts kirjoitti: (13.9.2013 9:47:30)
Ensinnäkin sinulla selkeästi on vain kaksi tarkoitusta täällä: itsesi nostaminen arvoasi ylemmäs, sekä toisten dissaaminen.

a) ei ole, b) ei ole.
Usko Tapsa ihan huvikseen, mun ei tarvitse, enka halua, nostaa omaa arvoani ylemmas suomalaisella keskustelupalstalla. Ei ole luonteessani. Ei ole ikina ollut eika tule ikina olemaan. Mieti nyt vahan. En ole kaynyt Suomessa yli kuuteen vuoteen eika mulla ole mitaan siteita suomalaiseen golfiin (paitsi tietty taalla vahan kun finskeja on talla alueella aikalailla).
Ja ketaan en ole dissannut ennen tata kommenttia (give&take) tassa keskustelussa. Sanoin aiemmin, etta kommenttisi on lapsellinen. Niin kun se onkin. Lapsellisen provosoiva. En muuta.

Ja niin kun sanoin tuossa aiemmin myos: golfissa on PALJON scoreen vaikuttavia asioita. Ei vain lahipeli tai pitkapeli. Ja jos koko keskustelu menee jankkaamiseksi siita mika on mita ja miksi, niin ollaan taas kerran vaarilla jaljilla talla keskustelupalstalla. Ja KAIKKIEN yllatykseksi, keskustelun toinen osapuoli on jalleen Tapsa itse. Niin kun jokaisessa jarnassa talla palstalla.

Nyt on parempi vetaa narut tan turhan jarnan eteen ja keskittya tassa keskustelussa tsempaamiseen HCP 20-> 15-> 10. Jokainen tavallaan!

Mutta jos haluat jatkaa keskustelua, niin avaa keskustelu ja aletaan keskustelemaan tasta aiheesta ihan kunnolla. Ja keskustellaan siitakin miksi Hyvinkaan klubin hcp ei ole huomattavasti parempi kuin muitten suomalaisten klubien hcp, vaikka heilla on seka pallonlyonnin paras asiantuntija etta lahipelin huikea ymmartaja head pro:na. Ja siita miksi hanen ammattilaisensa eivat ole kehittyneet yhtaan viime vuosina, vaikka heidan coach/asiantuntija tajuaa mita golf ja scooraaminen on. Taitaa olla niin, etta niiden lahipeli on loistavaa, mutta pitkapeli sukkaa… Ei vai… Mitas sa niista olet kertonut ja selitellyt joka turnauksen jalkeen…?

Tahan keskusteluun nyt piste. Vaara paikka talle. Pyydan anteeksi omalta osaltani.