Re: Tasoituskierros 9 reikää? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTasoituskierros 9 reikää?Re: Tasoituskierros 9 reikää?

#531228 Ilmoita asiaton viesti

Kuuma putteri kirjoitti: (26.6.2014 10:05:57)
Mihin tasoituskierros pitäisi ilmoittaa etukäteen?

Itse olen ilmoittanut merkkaajalle ykkösen tiillä. Usein olen lähtenyt yksin liikkeelle, jolloin kysyn ykkösen tiillä, kuka ryhmästä viitsisi olla mulle merkkaajana, kun ajattelin pelata tasoituskierroksen.

Koskaan en ole ilmoittanut mihinkään muualle (tai ehkä olen joskus vuosia sitten ehkä yrittänyt ilmoittaa cädärille, joka suunnilleen ihmetteli, että mitä se mulle kuuluu kun et sä ole meillä jäsen?)

Ja itsehän nuo tulokset nykyään syötetään nettiin kuitenkin. Tai sitten ei syötetä – jos tulos on huono, ja heitän kortin roskiin, mistä sitä kukaan tietää?

Mihin tasoituskierros pitäisi etukäteen ilmoittaa? Golfliiton tasoitusmääräysen mukaan

Harjoituskierrokset ja 9-reiän tulokset
Pelaajat tasoitusryhmässä 2-5 voivat palauttaa harjoituskierroksien tuloksia esim. tuloksen joka on tehty tasoituskelpoisen kilpailun ulkopuolella, kuitenkin seuraavien ehtojen mukaan:
* Sinun täytyy ilmoittaa nimesi harjoituskierroslistaan (usein sähköinen lista kentäntietojärjestelmässä) ennen kierroksen alkua ja tämän ilmoituksen tulee sisältää tiedot tasoituksen käsittelyä varten (mukaan lukien tiedon, onko kierros 9- vai 18-reikäinen)

Toisin sanoen, jos et ilmoita kierrostasi, ei kierros ole noudattanut tasoitusmääräyksia eikä sen pitäisi olla tasoituskelpoinen. Se kelpaako ’pelikaverille’ tehty ilmoitus riippuu kaiketi klubista, mutta ainakin Nexgolfissa on kohta, jossa merkitään, mikäli kyse on tasoituskierroksesta. Se, ettei monellakaan klubilla tätä kohtaa noudateta on minusta hieman kummallinen, eli herää kysymys voidaanko muitakin tasoitusjärjestelmän määräyksiä jättää huomoimatta tai jopa pelata ’ihan omilla säännöillä’