Re: Tarvitaanko Golflehteä? - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäTarvitaanko Golflehteä?Re: Tarvitaanko Golflehteä?

#516558 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Edellä on siis jo todettu, että puolueettomia, mielellään ammattilaisten tekemiä välinetestejä todella kaivataan – lukijoita halveksivan mainoshömpän sijaan (joka tosin ei maksakaan mitään ja ’testivälineetkin’ jäänevät toimituksen nurkkiin).

Mutta eteenpäin: painovapauslain mukaisesti päätoimittaja määrää lehden linjan, valitsee halutessaan vaikka joka jutun ja vastaa juridisesti kaikesta lehdessä julkaistusta materiaalista. Hän myös päättää lehden kustantajan kanssa so******* budjetin puitteissa avustajien kirjoitus- ja kuvauspalkkioista. Hän on myös toimituksen esimies.

Päätoim. Erkki KM Leppävuoren ja Viestintä Tarmio Oy:n kohdalla asiat ovat prikulleen päinvastoin. Leppävuori on itsekin julkisesti todennut olevansa pelkän kunniaviran haltija ja tekevänsä lähinnä vain pääkirjoitukset. Hänen vakituinen toimensa on VTT:llä johtajana.

Se, ettei lehteen saada ammattitaitoisia free lance -avustajia johtuu toimituksen tavasta polkea palkkiot niin alas, ettei kukaan ammattilainen sinne viitsi työkseen kirjoittaa.

Free-palkkioistakin on sopimukset SSL:n ja Aikakauslehtien Liiton jäsenlehtien välillä, mutta Tarmiot eivät ole niille korvaansa lotkauttaneet. Luulenkin, että säästyneet varat jäävät ’Perheen’ omaan haltuun.

Tiedän täydellä varmuudella, että golflehti on yksipuolisesti pudottanut ennalta so*******ja palkkioita alaspäin jo lähetetyistä laskuista.

Miksikö en itse tee kantelua JSN:ään? Teen kyllä, mutta aloitan vielä törpömmästä lehdestä nimeltä FGF (Finnish GOLF Finland) joka tylysti naamioi päivänselvät mainokset – yleensä koko aukeaman kokoiset) toimitukselliseksi materiaaliksi; tämä taittoa, otsikointia, ingressejä, kuvia ja kuvatekstejä myöten. Vastaava päätoimittaja on Bruno Taajamaa, joka ylistää joka numerossa: ’Finnish GOLF Finland on lehti, jonka voit näyttää myös ulkomaalaisille ystävillesi’.

Hyi hel****i.