Re: Talin tahti - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötTalin tahtiRe: Talin tahti

#287735 Ilmoita asiaton viesti

Dosto kirjoitti: (29.4.2010 13:00:51)

pinni kirjoitti: (29.4.2010 11:33:48)
Ai kuvitteleeko joku oikeasti, että suomalainen mies menee sotkemaan jalkansa bunkkeriin ja haravoimaan kaverin jälkiä? Tää äkkiä äkkiä äkkiä hysteria on jo siinä kohdassa, että seuraavaksi varmaankin ehdotetaan, että täytetään bunkkerit mullalla ja kasvatetaan siihenkin nurtsia. Ja kaikki puskikot väylien laidoilta vois myös pistää nurtsiksi, niin ei tarvi turhaa käyttää aikaa pallojen etsimiseen.

Tiistaina pelasin Vihdin ja haravoin kerran kaverin jäljet. Se oli tosin 100% hänen bunkkerissa käynneistään, joita oli siis 1 (yksi). Kirjoitin selvästi, että varmasti menee perille.

Itseasiassa itse opin tuon KL:n mainitseman tavan juuri herralta itseltään Pickalassa muistaakseni noin kolmisen vuotta sitten. KL sujuvasti ja kohteliaasti sanoi ’minä voin harjata’, tekemättä siitä sen suurempaa ja nolostuttavaa kohtausta, kun seuraavakin lyönti oli minun. On minusta yksi parhaita oppeja pelin sujuvuuden kannalta. Sittemmin olen myös itse useasti tehnyt tuota. Eilen viimeksi.

Siihen muuten menee yllättävän paljon aikaa jos itse, tai joku kanssapelaaja söpsöilee bunkkerissa pari kertaa ja sen jälkeen vetää kylkkärin toisella puolen olevaan bunkkaan ja kolme kanssapelaajaa katselee greenillä että voihan nyt sentään ja pelaaja itse vielä harjaa molemmat bunkkerit.