Re: Taas lipunpaikoista - Golfpiste.com

17.–24.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][30]
KilpailuaSuomalaista
#200455 Ilmoita asiaton viesti
ts

petsari kirjoitti: (13.7.2014 22:17:16)

Onhan näitä kaltevia lipunpaikkoja nähty isoissa kisoissa aina ja varmasti nähdään myös tulevaisuudessa. En nyt muista juuri tuon kertomasi esimerkkisi mukaisia tapahtumia mutta esim. Agustan kisassa löytyy greenejä (ja lipunpaikkoja) joissa joku onneton vuorollaan saa pallonsa rullaamaan lipun ohitse veteen asti, kun joutuu puttaamaan (tai chippaamaan) pitkältä matkalta alamäkeen..

Ne reiät ei todellakaan ole kaltevissa pinnoissa tuolla. Mutta jos tulet väärästä suunnasta, saattaa joitain metrejä ennen olla alamäki ja sen seurauksena pallo saa niin paljon vauhtia, että noilla stimpeillä ei mikään sitä enää pudota. Jos Augustan nopeuksilla reiät pantais vinoihin kohtiin, tän vuoden turnaus olis edelleen kesken.

Niin ja se mun mainitsema Kytäjän paikka oli NW #17 jyrkimmän kynnyskohdan rinteessä. Jos joku tuota paikkaa yhtään puolustelee, ei todellakaan ymmärrä koko lajista pätkän vertaa. Pelatut CT kisat on taas osoittaneet, että lipunpaikkoja todellakin löytyy käytettäväksi ja noissa tapahtumissa niitä on myös osattu käyttää… osaa pirullisesti mutta reilusti.