Re: Taas lipunpaikoista - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista
#200454 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (11.7.2014 20:05:29)
Kytäjällä valitettavasti ei lainkaan aina ole osattu käyttää mitään järkeä lipunpaikkojen valinnassa. Olen itsekin joskus putannut 5 kertaa yhdellä väylällä pallon valuessa aina takaisin jaloille. Muistaakseni en sen jälkeen ole siellä pelaamassa käynytkään kun ajattelin antaa hetken ajan kulua ja kulttuurin kehittyä.

Ja kuten sanottua, en minä eikä näköjään EFC:kään ole nähnyt tuollaisia lipunpaikkoja ET:n kisoissa, joissa pallo kuvaamallasi tavalla voisi käyttäytyä. Ehkäpä kerrot meille missä noin on käynyt ja mikä muilta osin on kokmuksesi näissä isommissa tapahtumissa mukan olemisesta?

Onhan näitä kaltevia lipunpaikkoja nähty isoissa kisoissa aina ja varmasti nähdään myös tulevaisuudessa. En nyt muista juuri tuon kertomasi esimerkkisi mukaisia tapahtumia mutta esim. Agustan kisassa löytyy greenejä (ja lipunpaikkoja) joissa joku onneton vuorollaan saa pallonsa rullaamaan lipun ohitse veteen asti, kun joutuu puttaamaan (tai chippaamaan) pitkältä matkalta alamäkeen..ja vaihtoehtoisesti jää monen metrin päähän reiästä jos aristelee liikaa. Ja, on niitä nähty muuallakin..ei Kytäjä ole ainutlaatuinen tässä mielessä.

Paras esimerkki Kytäjän edestä päin kaltevista greeneistä lienee NW:n # 10. Nopeaksi leikattuna ei ole mikään maailman ihme vaikka putti venähtäisi muutaman kymmenen metriä greenin etupuolelle..vaikka lippu olisi reilusti pari-kolme metriä etureunasta. Asiallisella lyönnillä/putilla pallon saa kuitenkin pysähtymään reiän tasalle..eihän griini sentään niin paljoa ole kallellaan etteikö pallo siellä pysyisi.

Suomen oloissa greenit toki ovat ainutlaatuisia, vastaavia ei löydy muilta Suomen kentiltä. Kuitenkin juuri ne ovat eräänä syynä miksi Kytäjällä on niin hienoa pelata…

Tervetuloa vaan treenaamaan todellisia alamäkiputteja.