23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluSwingereistä ja hittereistä…Re: Swingereistä ja hittereistä…

#239782 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

El ninó kirjoitti: (20.5.2007 14:30:39)

Jamasa kirjoitti: (20.5.2007 10:59:33)
Jäkäti jäkäti….

Tietokone on tietokone on tietokone. Suuntaa antava mutta todellisuus on karumpi. Onko?

mikähän tämän ketjun alkuperäinen aihe olikaan…hhmmnn…mä olen vaan jotenkin luullut että svingeri on aina sellainen ikäänkuin rauhallisesti palloa lyövä ja hitteri joka repii niin maan perusteellisesti mailalle kyytiä. Ei se ihan noin taida olla. Joku sanoin Ollin olevan svingeri ja vaikkapa Lukenkin…mutta onkos ne nyt sitten. Sen tiedän, ettei se pallo tiedä kuka sitä lyö

Jep…tuo boldattu osu hienosti. Vielä kerran mainitsen manzellan nimen tällä forumilla. Tuo Jamasan vimonen lausahdus on viime aikoina kuulunu aika useesti BM:nkin tarinoissa. Eli ei se pallo tiedä…..eli karrikoidusti sanottuna ei ole mitään tiettyä yhtä tapaa swingata….kunhan osumassa lavan kulmat on haluttuja ja myös nupin vauhti riittävä, niin avot. Se millä vempautuksilla tuohon tilanteeseen päästään ei merkitse pallolle paschaahaan.

Vielä tuosta swingeri/hitteri jutusta…..onkohan se moderni swingi nykyään sitten ns. four-barrell -tyyppinen??…eli sekä kiskotaan, että tulitetaan??

Ei ole yhtä tapaa eikä pallo tiedä. Tosin erilaiset tavat swingata tuottavat erilaisia osumaolosuhteita ja mp-nopeuksia.