28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäSupergolf Oy:n vastaus Tilanderin tuuletukseen!Re: Supergolf Oy:n vastaus Tilanderin tuuletukseen!

#396978 Ilmoita asiaton viesti

Koff ari kirjoitti: (21.3.2009 18:34:22)

Kyllä tuo on ihan totta mutta se perusidea jää edelleen hämäräksi..kuka on kenttien rakentamisen mahdollistanut = osakkeen ostajat..poislukien
…….
En usko että sitä kukaan on sijoitusmielessä hankkinut mutta jotta saa pelata..ja ehkä hieman vaikuttaa oman kentän toimintaan niin siksi se ostetaan..kyllä se osakkeen omistaja tiskillä huomataan..valittakoon muut

Se on taivahan tosi että kenttien rakentamisvaiheessa kentän omistuspohja pitäisi olla laaja. Näin kentän lainantarve pienenee, mutta osakkeiden ostaminen on siis ensiarvoisen tärkeää vain rakentamisvaiheessa.

Jos kenttäyhtiö jatkossa myy osakkeita, niin siitäkin on vielä apua jos kenttä esim laajentaa tai on muita suuria investointitarpeita (tai on muutoin saanut osakkeita huonosti myytyä). Vaan taitaa kenttäyhtiölle kelvala lisämyynti vaikka ei olisikaan investoitavaa. Tilaa on aina muutamalle lypsylehmälle, eli osakkeenomistajalle.

Täysin oma lukunsa on sitten kaikki osakekauppa, joka ei kulje kenttäyhtiön kautta. Esim yksityisten kaupassa kenttäyhtiö ei tienaa mitään. Ainoa muutos on että osakelistalla omistajan nimi vaihtuu.

Siinäkin olen kanssa samaa mieltä että kyllä osakkeenomistamisella saa muutakin kuin vain rahassa mitattavia asioita. Usein keskustelut kääntyvät vain koviin faktoihin, vaikka osakkeen omistamisella on monia muita hyviä puolia.

Annetaan kaikkien kukkien kukkia.