Re: Solheim Cup töllössä? - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäSolheim Cup töllössä?Re: Solheim Cup töllössä?

#413726 Ilmoita asiaton viesti

Poodri Hoo kirjoitti: (15.8.2013 14:59:35)

sixties kirjoitti: (14.8.2013 23:50:53)
Tämä kertoo vain siitä sotkuisesta tilanteesta joka mitä ilmeisimmin, ei vain Suomessa vaan myös Pohjoismaissa, vallitsee golfin lähetysoikeuksien suhteen. Näyttää siltä että Eurosport on ihan viime hetkillä hankkinut lähetysoikeudet.

Sotkuista on juu. Solheim Cup näkyy normi-tv:ssä Eurosport Nordic:lla eli vain pohjoismaat kuuluvat ES-jakeluun. Ainakin PlusTV:llä on Eurosport antennijakelussa. ElisaViihteeltä löytyy jopa HD-versio.

LET lähettää Cupista livestreamia Youtuben kautta, mutta se toimii ilman kikkailua vain niissä maissa, joihin ei ole tv-oikeuksia myyty. Saattanee toimia, jonkin proxy-säätö-hässäkän kautta myös Suomessa.

Nettistreameja sitten varmaankin löytyy, jos jonkin näköistä. Yksi laillinenkin vaihtoehto löytyy eli jälleen Eurosport (player), josta voi hankkia määräaikaisen kuukauden sopparin vajaalla kuudella eurolla.

Youtubessa näkyy hienosti. Selaimiin saa asennettua Youtube Unblocker -lisäosan, jonka asentamisen jälkeen näkyy lähetys myös Suomessa HD-laadulla (720p).