Re: Sitouttamiskynnys - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäRinkun kokouksen satoa!Re: Sitouttamiskynnys

#457469 Ilmoita asiaton viesti

Ballmarker kirjoitti: (22.9.2010 10:37:05)

ts kirjoitti: (22.9.2010 8:40:30)

Ballmarker kirjoitti: (22.9.2010 6:02:24)

Jos uudeksi sitouttamismaksuksi tulisi liittymismaksun lisäksi tuo 300 euroa, johon sisältyisi vaikkapa viiden kierroksen pelioikeus, olisi kynnys aika lailla nykyistä alempi, oikeastaan olematon. Aivan varmasti tästä kotikenttävaihtoehdosta kiinnostuisivat ne vähän pelaavat helsinkiläiset ja espoolaiset golfarit, jotka jo nytkin pelaavat ne muutaman kierroksensa joka tapauksessa Pickalassa, mutta maksavat jäsenmaksunsa Peräseinäjoelle tai Ylä-Savoon, ja saavat sieltä tasoituskorttinsa. Älytöntä.

ETÄJÄSENYYTEEN PAKOTTAMINEN ON SUOMIGOLFIN SUURI MOKA!

Vaikka olen kyseistä mallia ajanut jo vuosia (ja itse asiassa se on meillä jo joitakin vuosia sitten totetutettu) pitää aina muistaa mitalin kääntöpuoli.

Kyllä minulta riitää erittäin hyvin ymmärrystä myös näkemyksille, että ’meidän klubiimme’ ei haluta jäseniksi muita kuin ne jotka ovat valmiit tuon tonnin maksamaan. Tasapuolinen kohtelu siltä osin, ketkä pääsevät seuran järjestämästä toiminnasta nauttimaan ja siihen osallistumaan.

Ja tällä menettelyllä lähiseudun golfyhteisöstä suljetaan ulos sen potentiaalisimmat tulevaisuuden toivot.

Mä olen myös sitä mieltä, että osakkaat saavat pitää oman golfkenttänsä niin suljettuna kuin haluavat.

Helsinkiläisenä opiskelijana mulla ei kuitenkaan ole ollut muuta vaihtoehtoa, kuin lähteä mökkikunnalle kaukojäseneksi. Siellä pelaan kesällä sen mitä ehdin. Jos saisin joltain lähialueen kentältä jonkin järkevän jäsenyyspaketin joillain kierroksilla vaikka tuohon hintaan 300e, niin olisin äärettömän onnellinen.

Pitäisikö vaikka unohtaa toi keppi vuodeksi ja kokeilla ensi kesä pelkillä porkkanoilla. Jos minut halutaan lähijäseneksi ja sitoututetuksi, niin tehkää minulle tarjous. Meitä on monia. Nyt meitä syytellään, mutta vaihtoehtoja ei ole. Jos noita malleja tulee, nii kyllä seurat jäseniä saa ihan ilman pakkoakin.

Ehdotetut mallit olisivat ainakin minulle huomattava parannus, ei niiden tueksi ja muiden haitaksi mitään keppiä tarvittaisi. Kuten ts jossain mainitsikin, ongelma on omistajatahon puolelta pitkälti asenteellinen ja siksi tota keppiä pitää heiluttaa. Siksi myös halutun tuloksen saavuttaminen voi osoittautua vaikeaksi.

Ylevillä periaatteilla perustellaan omaa itsekkyyttä.