Re: Se jännä ketju… -Data - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäSe jännä ketju… -SpinniRe: Se jännä ketju… -Data

#397709 Ilmoita asiaton viesti

data kirjoitti: (5.3.2009 13:14:27)

Dosto kirjoitti: (5.3.2009 12:52:28)
Ihan normi hyvälaatuisilla videokameroilla. Saan kohta myös kiinteät kamerat omalle lyöntipaikalleni, mutta niistä ei todellakaan ole apua osumisen analysointiin vaan nimen omaan svingin alalysointiin.
Ja edelleen data, kyllä se niin on, että houkani on paremminkin kaikkien rotaatiosvingien äiti. Lue nyt ihmeessä ensin se hänen Five Lessons.

No ehkä tuo esikuva sanavalinta oli huono. Ehkä hän sitä on ja on ollut, mutta kyllä
monet nykyhuiput menevät tässä rotaation määrässä ohi. Eli jos, ollaan sitä mieltä, että hoganin swingi on parempi kuin nykyhuipuilla, niin silloinhan pitäisi olla johdonmukaisesti myös sitä mieltä, että rotaatiota tulisi vähentää tai ainakin alkaa etsiä syitä muualta. Nythän Hoganin paremmuutta perustellaan usein tällä suurella rotaation määrällä, joka ei enää nykymittareiden mukaan pidä paikkaansa.

On se kiva kun data on taas täällä, mutta mutta itse väittäisin että nykyhuipuilla saattaa jossain harvoissa tapauksissa olla rotaatiota enemmän kuin Hoganilla (esim Bubba Watson), mutta Hoganilla se rotaatio yhdistettynä osumahetkeen näyttäisi olevan paljon optimaalisempi. Siitä voi sitten alkaa miettimään mikä pyörii ja milloinkin ja koska tullaan palloon ja missä asennossa puhumattakaan osumahetkestä ja miten se lapa kohtaa pallon ja millaisessa kulmassa ja mistä suunnasta. Itsellä saattaa olla asoista pieni aavistus, mutten oo ihan varma, joten olen hiljaa.