Re: Sääntöasiantuntijoista parasta peliseuraa harjoituskierroksilla - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötSääntöasiantuntijoista parasta peliseuraa harjoituskierroksillaRe: Sääntöasiantuntijoista parasta peliseuraa harjoituskierroksilla

#286284 Ilmoita asiaton viesti

Ulla Heikkinen kirjoitti:
Mielenkiinnosta kysyn, onko pelaajien joukossa esiintynyt niitä, jotka eivät kerro (eli eivät ota millään tavalla kantaa) säännöstä tietyssa tilanteessa, vaan haluavat pitää tiedon itsellään, jotta voivat sitten vaikka kisoissa ’pelastaa’ itselleen jotain tai ajattelevat, että mitä vähemmän löytyy niitä jotka tämän tietävät, sen parempi mulle.

Itse en paljon vielä säännöistä tiedä, mutta joskus kyllä neuvoa olen tarjonnut, kun esim. vapautuksista ja lähimmästä pelattavasta paikasta on ollut epäselvyyttä. En usko, että suurin osa porukkaa panttaa tietoa saadakseen itselleen ’etua’. Enemmänkin tuo KL:n mainitsema asia, eli ihmiset eivät halua kuulla omista virheistään, estää ainkin mua ottamasta harjoituskierroksilla kantaa muiden tekemisiin, ellei erikseen kysytä. Kyllä kertaalleen tuli vastaan sellainenkin tilanne, että multa kysyttiin neuvoa tiestä vapautumiseen ja kun osoitin lähimmän pelattavat paikan, niin vastaus ei mielyttänytkään. Droppi tuli kuitenkin väylän puolelle vaikka metrin verran lyhyempi pallon liike olisi ollut raffissa.