Re: säännöt ovat sääntöjä - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötsäännöt ovat sääntöjäRe: säännöt ovat sääntöjä

#285011 Ilmoita asiaton viesti
ts

PG kirjoitti: (1.12.2010 13:30:42)

ts kirjoitti: (1.12.2010 11:39:35)
Säännöt eivät myöskään määrittele mitenkään tiedon oikeellisuutta, vaan tieto voi olla virheellistäkin.

Olet täysin hakoteillä taas kuten muutamassa aiemmassakin tapauksessa. Mielenkiintoista on vain montako sataa viestiä tarvitaan, että asia sinulle selviää.

”Säännöt sanoo, että on lyötävä rautaseiskalla” ei siis ole neuvo, vaan tieto säännöistä?

Kilpakumppanille voi syytää sääntöjen nimissä mitä soopaa hyvänsä, vaikka tämä ei ole edes mitään kysynyt? Sääntöhäirikköä ei saa mitenkään aisoihin. Niinkö?

Juu, olen ollut monta kertaa väärässä, samoin kuin lähes kaikki tällä palstalla. Aika usein kuitenkin olen ollut sääntöpalstalla kysyvänä osapuolena, en osoittaakseni olevani oikeassa. Mielenkiintoista on vain, montako tuhatta viestiä vielä tarvitaan, että ts:kin edes yhden virheistään tunnustaa.

Ts on huolestunut viestieni suuresta määrästä. Aika hassua, sillä viestieni määrä on alle kymmenesosa ts:n viestien määrästä…

En ole sinun viestiesi määrästä huolissani, vaan ihan kuten kirjoitinkin, kuinko monta kymentä tai sataa minun tai jonkun muun pitää kirjoittaa jotta asia sinulle valkenee.

Virheeni sen sijaan tunnustan tässäkin asiassa heti kun pistät lainauksen sääntökirjan tekstistä, jossa virheellisen tiedon antaminen säännöistä olisi rangaistavaa. Sitä olen nyt kysynyt muutamaan kertaan, mutta saanut vastaukseksi vain mutu-pohjaista omaa tulkintaasi.