Re: Saako ”Täydellä kierroksella” kantaa mukanaan kompassia? - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötSaako ”Täydellä kierroksella” kantaa mukanaan kompassia?Re: Saako ”Täydellä kierroksella” kantaa mukanaan kompassia?

#284627 Ilmoita asiaton viesti
KL

Bogikone kirjoitti: (1.1.2011 13:11:59)

vieraspelaaja kirjoitti: (1.1.2011 12:44:41)

ts kirjoitti: (31.12.2010 7:51:23)

vieraspelaaja kirjoitti: (30.12.2010 0:28:40)
[

Yksi tapa lukea väärin on ns. Piru-raamattua-menetelmä; luetaan, mutta vain paikka paikoin. joint statement käsittelee muitakin kuin puhtaita mittauslaiteita, ja alkuperäisen kysymyksen kannalta luit kahdesta vaihtoehdosta sen väärän. IPhone ei ole pelkkä mittauslaite, sen pääasiallinen käyttötarkoitus on aivan muu.

Niin olikos vieraspelaajalla jotain lisäinfoa asiaan tuon Richin haastattelun osalta? Tai edes sitä alkuperäistä lähdettä, jonka mukaan tietyt laitteet olisivat sallittuja vaikka niissä kiellettyä softaa sisällä onkin?

Kyllä on. Tieto on varma, lähde on niin luotettava kuin vain voi olla, ja vastaus on niin tarkasti yksilöity, että erehtyminen tai tulkinnan varaa ei ole.

No sanotaan näin sitten.

Euroopassa ja muualla maailmassa kuin Yhdysvalloissa ja Meksikossa ei tunnusteta USGA:ta virallisena sääntötulkitsijana, vaikka heidän lausumiaan voidaan kuunnella. Onko sinulla antaa mitään RANDAn tai muun ’meikäläisten’ organisaatioissa olevan lausuntoa asiasta.

Olipa tuo vieraspelaajan lähde vaikka itse John Paramour, niin sillä ei ole mitään käytännön arvoa ennen kuin R&A on julkaissut asiasta selkeän kannan. Mitä tahansa voidaan sopia millä tahansa (kuten vaikkapa kansallisella) tasolla, mutta kyseessä on kuitenkin vain sopimus menettelystä eikä se välttämättä ole oikea sääntötulkinta, virallisesta sellaisesta puhumattakaan.