Re: Saako ”Täydellä kierroksella” kantaa mukanaan kompassia? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötSaako ”Täydellä kierroksella” kantaa mukanaan kompassia?Re: Saako ”Täydellä kierroksella” kantaa mukanaan kompassia?

#284610 Ilmoita asiaton viesti
ts

vieraspelaaja kirjoitti: (29.12.2010 22:56:30)

ts kirjoitti: (29.12.2010 22:08:30)

vieraspelaaja kirjoitti: (29.12.2010 21:54:05)
IPhonea saa käyttää kierroksella sääntösovelluksen käyttöön. IPhonen kompassin yms käyttö kierroksen aikana olisi kuitenkin sääntörike.

Pistätkö lähteen tuohon tulkintaan, koska viimeksi lukemani USGA:n kanta oli toinen.

Se lähde tuntee säännöt sen verran hyvin, että suosittelen lukemaan USGA:n kannan uudestaan. Olen kuitenkin varma, että luit vaan väärin.

Voi olla:

The device has the capability to assist in calculating the effective distance between two points (i.e., distance after considering gradient, wind speed and/or direction, temperature or other environmental factors).

There would be a breach of the Rules even if all of the above features can be switched off or disengaged, and in fact are switched off or disengaged.