Re: Reiän muovireunus - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötReiän muovireunusRe: Reiän muovireunus

#279658 Ilmoita asiaton viesti
KL

vieraspelaaja kirjoitti: (4.7.2012 6:59:51)

KL kirjoitti: (3.7.2012 13:35:51)
Tähän lisään vielä sen verran, että reiän korjaamisessa ynnä parissa muussakin korjaamisjutussa on toimittava siten, että pelaaja ensisijaisesti yrittää saada paikalle toimikunnan jäsenen. Jos tämä ei viivytyksettä onnistu, on pelaajalla oikeus tehdä tiettyjä toimikunnalle kuuluvia toimenpiteitä. Peliä ei saa myöskään tarpeettomasti viivyttää toimikunnan jäsenen odottelemiseksi. Mielestäni viimeistään tässä kohdin sen reunuksen alas painaminen onnistuu pelaajaltakin, jos toimikunnan jäsentä ei nopeasti saada paikalle.

Järkeäkin saa joskus käyttää.

Kyse on työnjaosta. Kenttä on toimikunnan vastuulla, pelaajat eivät saa omilla päätöksillään sitä muutella, oli kyse reiästä tai tiimerkeistä. Ratkaisun sitä, otetaanko kaulus pois vai painetaanko se alas, tekee toimikunta, joka taas voi tilanteen mukaan antaa pelaajalle luvan toteuttaa valitun toimenpiteen. Jos pelaaja tekee jotain omalla luvalla, hän toimii myös omalla vastuulla seurauksista, ihan samalla tavalla kuin tehdessään omia sääntötulkintoja; ratkaisu voi olla oikea, vähän väärä tai pahasti väärä.

Pelin jatkamisen kannalta on eri asia, onko hylsy noussut vain vähän kupin pohjalta vai onko sen reuna pinnan yläpuolella. Jälkimmäisessä tapauksessa kenttä on samalla tavalla pelikelvoton kuin ukkosella tai jos reikä ja reiän ympäristö on veden alla.

Hyvin kiteytetty, olen täysin samaa mieltä.