Re: PRON OIKEUS OPETTAA - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPRON OIKEUS OPETTAARe: PRON OIKEUS OPETTAA

#443343 Ilmoita asiaton viesti

mesikämmen kirjoitti: (8.3.2011 0:17:33)

Ulkomaille kirjoitti: (8.3.2011 0:02:43)

Hörhö kirjoitti: (7.3.2011 23:59:22)

Ulkomaille kirjoitti: (7.3.2011 23:45:34)

Perustuuppari kirjoitti: (7.3.2011 23:38:34)
Puhaltaessani ulos ärtymykseni golfpiste.fi foorumin maallikkojuristien meuhkaamisesta unohdin vastata omalla ratkaisumallillani, joka on toteutettavissa ilman kaikkien golfkenttien hallitusten ja operatiivisen johdon kollektiivisia päätöksiä. Aja opetustunnillesi sellaiselle rangelle, jolla halumasi pro pääsääntöisesti opetttaa. Niin minäkin olen tehnyt vuosien ajan. Avaukset lentävät edelleen pitkälle (metsään).

Miksi maksavan asiakkaan pitäisi juosta palvelun perässä? On asiakkaita, jotka ovat valmiita maksamaan siitä että palvelu tapahtuu heidän haluamassa paikassa. Kaikilla ei ole aikaa ajella ympäriinsä pron perässä.

Minun on vaikea kuvitella, että joku olisi valmis maksamaan pron tunnista niin paljon, mitä vaadittaisiin siihen, että ko. pro voisi opettaa jollain muulla kentällä kuin ’omalla kentällä’.

Tätä ajatusta en ymmärrä. Riippuu toki missä pro asuu. Pk seudulla hänen kodista voi olla useita kenttiä esim 15 km säteellä. Mikä homma on ajaa käymään toisella kentällä? Ei lisähinnan tarvitse olla mikään merkittävä. Ja edelleen, lisämyynnin ja liikevaihdon kasvattamiseksi joskus liiketoiminnassa pitää tehdä myönnytyksiä.

Voi olla myös kyse siitä, että monesti sopimuksissa seura/yhtiö haluaa pron olevan käytössä vain omalle jäsenistölleen/osakkailleen. Eli vastineeksi yksinoikeudesta opettaa jollain tietyn kentän alueella pro sopii ettei opeta ’osa-päiväisesti’ jossain muualla. Näin ry/oy pyrkii palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla omaa asiakaskutaansa.

Korjaan hieman, siis ry/oy haluaa, että pro on käytettävissä kenttää käyttäville asiakkaille. Tämä siksi, että pro monesti vahvasti sidotaan ja mielletään johonkin tiettyyn kenttään.