Re: P&P utopiaako? - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista
#451620 Ilmoita asiaton viesti

fanning kirjoitti: (16.11.2010 13:16:57)
Kaikki tämä siksi, että pelaaminen on ylipäätään Suomen oloihin liian edullista. Osakkaiden vastikkeet ylös, ettei tarvitse haalia greenfee-tuloja. P&P kenttien greenfeet ylös, että saadaan kannattaviksi. Ja pelaajille järkeä päähän, halvalla saa vain halpaa, jos sitä halutaan, niin turha valittaa.

Saiskohan yhtään sitoutumatonta kommentoimaan yllä olevaa kannanottoa. Tähän liittyenhän myös oli maininta että kyllä p&p toimii jos kierroksia saadaan 25 000 per kausi ja GF on 50 euroa. Itsestäni vaikuttaa utopialta että tälläiseen päästäisiin mutta sitoutumattomistahan se on paljolti kiinni eli muutama mielipide olisi mukava kuulla.

Kun aloittelin golfin peluuta kolmi-, sittemmin nelilapsisen perheen isänä, määräävin tekijä oli käytettävissä oleva aika. Toki rahnallakin oli oma merkityksensä ja on edelleen. nykyään aika ei ole enää NIIN rajoittava tekijä, kuin aikaisemmin mutta merkityksensä sillä on edelleen. Taloudellisen resurssin merkitys aikaresurssiin verrattuna on kuitenkin kasvanut ja jossain se limiitti tulee vastaan. Tässä kohdassa sitoutumattomuus on ollut hyvä vaihtoehto. Samalla tavalla hyvä, kuin polttoaineiden hinnan korotusten torjuminen tankkaamalla aina viidellä kympillä.

Viime vuosi oli tämänkin suhteen hieman parempi ja pelasin varmaan eniten harrastukseni aikana. Maksoin kuitenkin aina pyydetyn hinnan, enkä tuntenut siitä huonoa omaa tuntoa. En edelleenkään ymmärrä, miksi minun olisi pitänyt vaikkapa Pirkkalassa tarjota seitsemääkymppiä pyydetyn neljänkymmenenviiden sijaan.

Olen toki aikeissa ’sitoutua’ ensi kaudeksi, mutta jos en, niin 18 reiän gf:n keskihintana 50 rajoittanee jonkin verran pelaamista, mutta ei vielä lopeta sitä. En kuitenkaan pyydä enkä vaadi ketään myymään palveluaan tai mitään muutakaan tappiolla. En myöskään aio maksaa mistään myöskään enmpää kuin mihin minulla on varaa.

Hinnoittelu ja kaupankäynti on loppujen lopuksi aika simppeliä. Oikea hinta on se, millä kauppa syntyy, eikä se ole vahingollista kaupan kummallekaan osapuolelle.

Reilun kaupan kahviakin on juonut: