Re: Pörssin ilmoituksista - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPörssin ilmoituksistaRe: Pörssin ilmoituksista

#428219 Ilmoita asiaton viesti

Tik_Tak kirjoitti: (27.4.2014 16:10:14)
Olo on ainakin sellainen että on tullut huijatuksi. Kynnys tehdä rikosilmoitus näin pienestä asiasta on todella suuri. Toistaseksi jätän sen tekemättä koska myyjällä on vieläkin mahdollisuuus noutaa paketti ja maksaa sovittu summa noudettaessa.

Minulla on koko sähköpostikeskustelu tallessa, josta käy hyvin ilmi millaisiksi myyjä tuotteet kuvaili. En viitsi lainata tähän tekstiä, etten itse joutuisi hankaluuksiin sen takia myöhemmin. Olisi kiva laittaa tähän esimerkiksi pari kuvaa tuotteista muiden ihmeteltäväksi mutta se ei taida olla soveliasta. Kirjoitin myös ensimmäisen postin kieli keskellä suuta etten lipsauttaisi mitään sellaista tietoa että myyjä voisi kannella minusta jälkikäteen.

Odottelen siis niin kauan että paketti noudetaan tai se palautetaan postin toimesta minulle ennen kuin teen mitään ratkaisuja rikosilmoituksen suhteen. Tärkeintä oli että sain tapauksen muiden luettavaksi tänne forumille.

Huijareita näköjään riittää. Tuskin asiaa kannattaa rikosasiana lähteä ajamaan, nosta sen sijaan riitakanne jos niin todella paljon ottaa päähän ja olet varma asiastasi ja jos olet varma myös vastapuolen maksukyvystä. En suosittele kumpaakaan, joka tapauksessa hyvä että otit asian esille täällä.