Re: Pistebogeyn Suomen ennätys… VP - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPistebogeyn Suomen ennätys…Re: Pistebogeyn Suomen ennätys… VP

#344382 Ilmoita asiaton viesti

Vastaan omalta osaltani vastakysymykseesi :o).

Golf on lajina erittäin mielenkiintoinen ja haastellinen. Kaikki ovat varmaan yhtä mieltä siitä, että ei riitä, että tekniikka on hallussa, vaan onnistunut kierros syntyy siitä, että kaikki palaset loksahtavat paikoilleen eli on siis monen osa-alueen yhteissumma – tekniikka, strategia, jne. ja jopa se korvien väli :o).

Ihminen on siitä hassu epeli, että meillä on yleensä tapana asettaa itsellemme erilaisia tavoitteita kaikilla elämän osa-alueilla, niin työssä, perhe-elämässä kuin harrastuksissakin. Ja ilman tavoitteita ei synny onnistumisen tunteita. Menee ehkä vähän psykologian puolelle näin aamutuimaan :o), mutta ihminen kaipaa haasteita voitettavakseen, haluaa kokea ’oppimisen iloa’ ja niitä onnistumisia.

En varmaan ole vielä tavannut golfaria, joka ei olisi asettanut jotain tavoitetta itselleen – x-määrä kierroksia kaudessa, händäri alle N:n, kierros alle 100 lyönnin, kierroksen puttimäärä, ensimmäinen birdie, iigeli, holari, pisin draivi, jne. Saavuttaaksemme tavoitteen, meillä täytyy olla joku mittari ja händäri on hyvä mittari :o).

Itse asiassa meillähän on jokaisella väylälläkin joku tavoite:o). Esim. tuore green card-kortti taskussa tavoitteena tuskin on heti päästä singeliksi, vaan alussa tavoite on usein, ettei kortissa olisi niitä kaksinumeroisia :(, pelata väylä triplaan, sitten tuplaan ja vähitellen nälkä kasvaa syödessä ja panokset kovenevat :o). Nyt edetäänkin jo bogie-tahtia, halu päästä par’iin kasvaa ja ai että se birdie tuntuu hyvältä – pelimiehestäkin:o).

Itse uhkasin, että myyn mailat pois, jos tasoitus ei tänä kesänä putoa riittävän alas – ei tarvitse mailoja myydä ;o). Tavoitteena oli myös rikkoa omia ’ennätyksiä’ eli pelata tietty määrä kierroksia kauden aikana mahdollisimman monella kentällä – sekin tavoite on jo saavutettu :o).

Tässä kohtaa olisikin kiva kuulla, että mitä tavoitteita itse kukin oli asettanut tälle kaudelle ja ovatko tavoitteet toteutuneet?

*AB:lle on jo luvattu hankkia ne vaaleanpunaiset pampulasukat ;o) *