Re: Pikkulan ’maratooni’… / Hanuri - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPikkulan ’maratooni’…Re: Pikkulan ’maratooni’… / Hanuri

#490679 Ilmoita asiaton viesti
Myy

…joo, hanuri kunnossa täälläkin päässä. Minä kirmailin kierrokset ihan perinteisissä hyvin istuvissa pitsipöksyissä ja niiden päällä väljälahkeiset polvipituiset housut. Suurin osa ladyista näytti suosivan hamemallia, joka on ehkä vieläkin ilmavampi vaihtoehto. Annukka ilmeisesti kaipasi lisätuuletusta, koska olivat Shannyn isännöimässä ryhmässä menneet repimään Annukan mekon :o) Pojilta oli taas mekot jääneet kotiin, joten mitenkähän oli tuon ilmastoinnin toimivuus… 😉

Virkistävänä ja mukavana pidin itse kuivien sukkien ja kenkien vaihtoa kierrosten välillä. Niin ja ’kuntojuoman’ nauttimista terassin varjossa siinä ohella. Kannattaisi poikain panna tämä korvan taakse ensi viikkoa ajatellen – siis kengät/sukat JA ’kuntojuoma’!

Kiitokset kaikille ratkihauskasta peliseurasta ja tietysti erityiskiitos Henkalle pääisännän roolissa. Kuten Golflady tuossa mainitsikin, opin ihan uuden raivelilyönnin tuossa iltakymmenen tienoilla :-). Sitä naureskellessa vaivuin illalla uneen klo 01:15, kun vihdoin sain kaikki kyytiläiset toimitettua kotinurkille, purettua tavarat autosta ja käytyä ihanan virkistävässä suihkussa kuuraamassa itseni pölystä, aurinkovoiteesta ja hyttysmyrkystä. Tänään nautin ihanan ilmastoidusta toimiston viileydestä.