Re: Pelaamaan helsingissä julkisilla kulkuvälineillä - Golfpiste.com

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPelaamaan helsingissä julkisilla kulkuvälineilläRe: Pelaamaan helsingissä julkisilla kulkuvälineillä

#479848 Ilmoita asiaton viesti

Janne, ennenkuin päätät pk-seudun kotikentästä, tee ehdottomasti ns. testiretki.
Itse pelasin 2 ekaa golfvuotta Hiekkaharjussa, koska julkisilla sinne pääsi / sieltä pois melkein mihin vuorokauden kellonaikaan tahansa. Silloin siellä ei ollut varuste/bägikaappeja, joten kannoin repussa vaatteet ja kädessä pikkubägin (bussi/metro/juna/kävely). Hiekkaharju ei ole ns. huippukenttä, mutta helposti julkisilla kulkuneuvoilla saavutettava. Matkakustannukset seutulipun ulkopuolelle voivat olla yllättävän korkeita (huomioitava kokonaisbudjetissa).
Tutustu YTV reittiopas sivustoon ja vertaa matka-aikoja. Koulujen loppumisen jälkeen monet bussivuorot harvenevat tai loppuvat kokonaan kesäaikataulussa. Voit kokea ikävän yllätyksen, jos et selvitä sitä. Iltaisin pelatessa on tärkeää huomata mihin aikaan ns. vika bussi lähtee. Toinen juttu on se että missä kohtaa Helsinkiä / pk-seutua asuu (Itä-Helsingistä on ajallisesti pitkä matka Espoon länsipäähän).
Toinen juttu on kannattaako golfosaketta ostaa heti keväällä vaan yrittää tinkata halvemmalla kesäkuun alussa. Ja EHDOTTOMASTI koepelaa se kenttä, jonka osakkeen aiot ostaa. Sitten tiedät pidätkö ko. kentästä, sillä kaikilla pk-seudun kentillä on omat erikoisuutensa:-)