Re: Pallo palaa omaan korjattuun divotiin - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPallo palaa omaan korjattuun divotiinRe: Pallo palaa omaan korjattuun divotiin

#269199 Ilmoita asiaton viesti
MOD Q8
Moderaattori

Tasamaan tuuppari kirjoitti: (9.12.2014 11:29:04)

ShoulderTurn kirjoitti: (9.12.2014 10:40:57)

Mutta jos siis olisi päätynyt (kuten yhdessä vaiheessa vahvasti näytti, että valuu sinne), niin mielestäni kehonkielessä ei kylläkään näkynyt kentänhoidon lisäksi olevaa tarkoituksellisuutta, vaan hän oli painalluksen yhteydessä selvästi lähdössä griiniä kohden, kunnes huomasi lyönnin jääneen lyhyeksi.

Nää nyt on mielipidekysymyksiä. Ainakin nimimerkki rogolf tuolla KL:n linkin takana sanoo

rogolf kirjoitti: KL:n linkistä
It’s my understanding that the PGATour officials viewed the recorded footage, discussed the situation with the USGA and it was concluded that there was no breach of Rule 1-2. Apparently the situation was also reviewed with Tiger today.

Eikös Olkapääkääntäjä juuri näin itsekin tilanteen nähnyt?