Re: Päivän kyssäri: millaisella pelioikeudella pelaat - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPäivän kyssäri: millaisella pelioikeudella pelaatRe: Päivän kyssäri: millaisella pelioikeudella pelaat

#419951 Ilmoita asiaton viesti

ristiveto kirjoitti: (19.3.2013 12:20:28)
Mielenkiintoista… Äkkimiettimällä kannatan.
N. 60 kierrosta pelaavat maksaisivat lopulta saman kuin nyt, mutta enemmän pelaavat maksaisivat hiukan enemmän. Siten vähemmän pelaavat pääsisivät halvemmalla kuin nyt. Hinta tasoittuisi hiukan paremmin käytön mukaan, mikä olisi reilumpaa.

Mutta mitä huonoja puolia tuosta on? Tietysti lisääntyisi seuranta, laskutus ja maksujen karhuaminen… pikku juttuja.

Ihminen toimii siten, että se rajoittaa pelaamisensa helposti tuohon pelioikeuden sisältämään määrään, kuten esim. PG:n ehdottamaan n. 30:een. Pelikierrosten määrä romahtaisi kentillä. Tämä vaikuttaisi ratkaisevasti kaikkiin oheistoimintoihin, kuten ravintolaan, rangetuottoihin, pron tuloihin, proshopin tuottoihin jne. Samalla pelaajat pyrkisivät keskittämään ne vähentyneet pelioikeuskierroksensa prime timeen, eikä juuri kukaan lähtisi kierrokselle pienenkään sateenuhan, kovan tuulen tai kylmän ilman vallitessa. Tämä johtaisi lopulta siihen, että jotta saataisiin budjetti kasaan, pitäisi maksuja nostaa ja lopulta siihen että omistajat maksaisivat saman hinnan kuin ennenkin, mutta huomattavasti rajatummasta tuotteesta.

Tuo kaikki vaikuttaisi kielteisesti nimenomaan omistajiin ja olisi suoranainen onnenpotku satunnaispelaajille, joille avautuisi näin runsaasti uusia pelimahdollisuuksia. Tämä olisi kuin halollapäähänisku omistajille ja lokkiarmeija valtaisi kentät. Tätä vartenhan omistajat ovat kentät rakentaneet. Uskon tämän olevan vain ymmärtämättömien jorinaa tai lokkien bulvaanien mielipiteenmuokkausta kyseenalaisilla argumenteilla.