Re: paalut - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötpaalutRe: paalut

#271488 Ilmoita asiaton viesti
KL

Putti-Possu kirjoitti: (31.5.2014 20:30:03)
Nuo merkitsemättömät ojat ovat joskus aika hankalia ja keksiä, missä on droppipaikka. Minusta eräs hankalimpia on metsän reunassa oleva oja. Kentänpuoleisen reunan voi aika hyvin arvata (mistä viisto osa ojaan alkaa), mutta entä siellä vastakkaisella puolella ryteikössä. Jos pallo menee tällaiseen ryteikköön, onko pallo hävinnyt (uusi pallo peliin) vai vesiesteessä (droppi). Sitten vielä paikallissäännöistä tai jostain selville, onko jossain määritelty tällainen merkitsemätön oja sivuvesiesteeksi, koska jos ei, droppipaikka on metsän puolella.

Toinen hankala paikka on vesieste, joka päättyy rinteeseen. Silloin sellaista viistoa kohtaa voi olla monta metriä ja on joskus vaikea keksiä, missä on se raja ja minne droppaisi tai missä on se vastaranta, joka yhtä kaukana lipusta

Aivan. Siksi vesiesteet pitääkin merkitä ja vastuu siitä on oikein säännöissä sälytetty toimikunnalle. (Tai oikeastaan toimikunnan tulee MÄÄRITELLÄ vesiesteiden rajat tarkasti, mutta niitä merkitsemättä se on usein perin hankalaa.)