Re: Oy:n osakkuus – Ry:n jäsenyys - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOy:n osakkuus – Ry:n jäsenyysRe: Oy:n osakkuus – Ry:n jäsenyys

#343747 Ilmoita asiaton viesti

Pakki pelasi jälleen erittäin kovaa mutta rumasti;-).

Kuten varmaan kaikki ovat jo huomanneet, mä olen (liian) kiinnostunut tästä aiheesta. Henkilökohtaisesti mua vaan korpeaa toi SGL:n toiminta, joka ei todellakaan edistä golfin asemaa tässä maassa.

Totuus on se, että tätä lajia harrastaa hyvin monen kirjava joukko. Jotkut pelaavat paljon ja pelioikeus on heille hyvä vaihtoehto. Elämäntapaintiaanit haluavat pelata monilla eri kentillä ja ovat valmiita maksamaan vapaudestaan. Satunnaispelaajat pelaavat niin harvoin, ettei heidän sen takia kannata ostaa/vuokrata pelioikeutta. Miksi kaikkia koitetaan puskea samaan muottiin? Keneltä se olisi pois, jos kotikentättömät seurat sallittaisiin? Satunnainen pelaaminen pitäisi tehdä helpoksi sen sijaan, että sitä vaikeutetaan keinotekoisilla esteillä. Internetin aikakaudella liitto voisi ottaa vastuulleen tasoitusten ylläpidon – niihän muissa lajeissa (tennis ym) on toimittu jo vuosikymmenet.

Jos osakkaat ymmärtäisivät, etteivät pelioikeudettomat pelaajat ole heille uhka vaan mahdollisuus, niin oltaisiin jo oikealla tiellä. Se vaatii ensinnäkin sen, että kaikki ymmärtävät mitä oikeuksia pelioikeus antaa ja mikä on golf seurojen funktio. Valitettavasti SGL on golfseurojen yhdistys, joten sillä ei ole mitään hinkua korjata asiaa:-(.