Re: Onko tämä nyt niin vakavaa?!? - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötOnko tämä nyt niin vakavaa?!?Re: Onko tämä nyt niin vakavaa?!?

#291398 Ilmoita asiaton viesti

Ei pitänyt vastata enää viesteihin tässä ketjussa, mutta kun on pakko. Eiköhän näissä harrastustason karkeloissa huijaamalla kuseta vain itseänsä. Ei se ole enää muiden asia kytätä aikuisia ihmisiä ei golfissa eikä muissakaan harrastuksissa, jos yläpää ei jollain tuupparilla kestä totuutta edes omasta tekemisestä. Ammattilaisilla sitten muut kyllä pitävät huolen, ettei mitään jää huomaamatta.
Itse, kun aloitin kyseisen harrastuksen vastikään niin ensimmäisenä kesänä meikäläistä katseltiin välillä nenän vartta pitkin, kun amatööri tuli sotkemaan peliä noin 30:n tasoituksella. Kun sitten alettiin laskea lyöntejä niin aika monesti näillä noin 15:sta korvilla pelaavilla herrasmiehillä (huom ei koskaan naisilla – nostan hattua) oli huono päivä tai selkä paskana jne… Se pisti monet kerrat ihmettelemään, mutta pitäydyin parantamaan omaa ’ammattitaitoa’, jossa on aivan riittävästi työsarkaa ainakin allekirjoittaneelle. Kentällä autan kyllä tarvittaessa ja kysyn neuvoa , jos en tiedä, mutta muiden pelaajien tuomariksi en ala, jos ei sitä erikseen pyydetä ja sittenkin taitaisi loppua tuo paljon puhuttu ’ammattitaito’.
Eli, jos ei sillä pelillä tienaa elantoansa, niin turha sitä on kulmat kurtussa tuolla väylillä pyöriä, vaikka rehellisyyden nimissä kyllä siellä kentällä aina silloin tällöin meinaa ’onnistuneen’ suorituksen jälkeen alkaa itseäkin v***aa. No se on onneksi vain peliä ja elämä jatkuu…