Re: Oikeus neuvoa oikeus opettaa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPRON OIKEUS OPETTAARe: Oikeus neuvoa oikeus opettaa

#442936 Ilmoita asiaton viesti

sdriver kirjoitti: (5.3.2011 17:21:59)
TS taas koettaa epätoivoisesti uihittelen taistella etujensa puolesta tuulimyllyjä vastaan. Kehitys kehittyy ja vanhasta on yhä vaikeampi pitää kiinni niiden jotka eivät uusiutumiseen taivu.

KENEN ETU on ettei kenttäyhtiön kentän käyttäjät saisi käyttää itselleen sopivimmaksi koettua Pro:ta?
Kentän osakkaiden (Oy:n)? Ei.
Oy:n asiakkaiden? Ei.
Asemastaan epävarman Pro:n? Kyllä.

Miksi ihmeessä Oy:n kannattaisi rajoittaa asiakkaidensa valinnanvapautta heille sopivan Pro:n kanssa?

Ehkä joskus on tällaisia ’perinteitä’ ollut, mistä lie aikoinaan lähtenyt, mutta ymmärrystä niille on nykymaailmassa enää vähemmän ja vähemmän.

Täällä on käynyt esille kuinka muutamat pyrkivät saamaan kaiken mahdollisimman halvimmalla tavalla, niin tässä vielä yksi keino.

Kun näet että pro on menossa rangelle oppilaansa kanssa niin hae muutama korillinen palloja. Asettaudu rangella sopivan lähellä oppilasta (korkeintaan parin lyöntipaikan päähän) niin kuulet ja pääset näkemään opetuksen ilmaiseksi. Sitten vaan toistelet samat harjoitteet ihan muina miehinä juuri niin kuin Pro on näyttänyt oppilaalleen.

Näin säästät mukavasti ja saat ilmaiseksi hyvää opetusta. Eikä siinä kukaan kärsi vahinkoa. Olisihan Pro joka tapauksessa kertonut samat asiat oppilaalleen. Eikä tarvitse pahoittaa Pro’n mieltä tuomalla jonkun ulkopuolisien opettamaan itseäsi.

Lähtiessäsi voi vielä taputtaa Pro’ta olkapäälle ja kehua häntä hyvistä neuvoista niin säilyy hyvät välit hänenkin kanssa.