Re: Ns. halpapelaaminen - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäNs. halpapelaaminenRe: Ns. halpapelaaminen

#418986 Ilmoita asiaton viesti

Ulkomaille kirjoitti: (9.4.2013 9:35:55)
Tämän voi jokainen todeta kun menee katsomaan vaikka kaupungin vuokrataloja ja vastaavasti omistusasujien kohteita. Molemmista löytyy varmasti kaikenlaista, mutta yleisti ottaen omistajat hoitavat kiinteistöjään ja asuntojaan huolellisemmin kuin vuokralaiset.

Aika hävyttömän väitteen heität. Itse olen istunut vuosia OMISTAJAN edustajana kaupungin vuokrataloyhtiössä. Väitän, että kiinteistöistä ja alueesta pidetään parempaa huolta kuin alueen vastaavat as. oy:t. Peruskorjauksiin valmistaudutaan huolella ja ne tehdään ajallaan. Huoneistojen pintamateriaaleissa ja rappukäytävissä voi näkyä ’huolettomampi elämä’, mutta asunnot päälle maalataan tarvittaessa asukkaiden vaihtuessa jne.

Asukkaat maksavat täysimääräisesti määrätyn vuokran (joilla hoidetaan kiinteistöjen huolto ja pääomakulut sekä varaudutaan tuleviin korjauksiin). Vuokrataloyhtiöt EIVÄT tue asukkaita taloudellisesti, jos joku saa asumistukea tai sossun tukea, niin asukas vastaa näistä itse. Suurin osa asukkaista on tavallisia työssä käyviä ihmisiä, jotka asuvat siististä.

Mätäpaiseita ja väärinkäyttäjiä löytyy, mutta niin niitä löytyy golfkenttien lokeista, vuokraajista kuin osakkaistakin.