Re: Ns. halpapelaaminen - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäNs. halpapelaaminenRe: Ns. halpapelaaminen

#419174 Ilmoita asiaton viesti

Parti kirjoitti: (20.4.2013 11:32:54)

Samoin komppaan ts:ää palveluista ja yhteisöllisyydestä. Ne ovat juuri niitä tärkeitä asioita joita suuri osa golfareista arvostaa. Ei pidä kuitenkaan unohtaa että on suuri joukko golfareita joille nuo asiat eivät tuo juuri mitään, vaan pahimmillaan aiheuttavat hänelle lisäkuluja. Yhtiökokouksissa tarkanmarkan-linja on aina edustettuna (ja hyvä niin). Lisäpalvelujen eteen saa tehdä monella klubilla paljon sisäistä myyntityötä ennenkuin niillä on mahdollisuus menestyä äänestyksessä.

Jos saisin päättää, laittaisin kaikille osakkaille ravintolamaksu, muutama satanen vuodessa, jolla saisi lippuja ravintolaan. Vastaavasti laittaisin 20e päälle jokaiseen greenfeehen ja lätkämaksuun. Sillä saisi sitten 20 lapun ravintolaan, voimassa vaikka 2 päivää. Käytit tai et. Saataisi ihmiset jäämään klubille ja jopa syömään jotain muutakin kun sen 7,90e keittolounaan.

sitä kautta voitaisiin elävöittää myös sen puolen toimintaa. eikä se enää tuntuisi kalliilta kun se on jo pelin yhteydessä maksettu. sarfvikin malli tässäkin asiassa toimiva.