Re: Nordea Masters - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
#207325 Ilmoita asiaton viesti

Ballmarker kirjoitti: (28.5.2013 20:00:26)
Tuolla asenteella tämän päivän kilpailuyhteiskunnassa ei pitkälle mennä.

Niin, itse asiassa, tätä tilannetta vielä kun pikkusen tarkemmin miettii, niin tämähän on kaikessa yksinkertaisuudessa näin: Golfin Eurooppa Tourilla työhaastattelu pidetään syksyllä 1-3 vaiheisena. Toisin kuin normaalisti, tähän työhaastatteluun jo pelkästään pääsyyn vaaditaan hakijoilta mm. 1700,00 euron maksu, jota ei palauteta, vaikka ei tulisi valituksi.

Useiden satojen erittäin pätevien hakijoiden joukosta viime syksynä töihin valittiin 28 henkilöä.

Onnelliset valitut eivät kuitenkaan saaneet täyttä työoikeutta, vaan lähinnä koeaikaa muistuttavan mahdollisuuden näyttää kykynsä, silloin kun se heille sattumanvaraisesti suodaan. Tarkkaa aikataulua omille työmahdollisuuksille ei kerrota etukäteen, joten töihin kannattaisi lähtökohtaisesti mennä aina kun siihen saa tilaisuuden.

Ensimmäisen koeajan jälkeen (re-ranking) työntekijät laitetaan paremmuusjärjestykseen, jonka mukaan määräytyy loppuvuoden työntekomahdollisuuudet. Vuoden lopulla tehtävän uuden paremmuusjärjestyksen (R2D lista) mukaan valitaan 28:sta ne muutamat, ehkä 5-8 pelaajaa, jotka saavat jatkaa töitä seuraavana vuonna.

Työt oli mahdollista aloittaa heti joulukuussa 2012. Työ on 100 prosenttisesti provikkapohjainen, jossa esim. matka- tai majoituskustannuksia ei korvata.

Mutta ne, jotka tässä työssä pärjäävät, tulevat jatkossa tienaamaan miljoonia.

Tätä taustaa vasten on hieman vaikea ymmärtää, että PE lomaili joulukuun ja MK huomasi heti, ettei duunit ainakaan joulu- ja tammikuussa maistu. Tosin MK:han ei ollut edes ilmoittanut olevansa tulossa töihin ennen helmikuuta.