Re: Muistakaa sanoa varapallo - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötMuistakaa sanoa varapalloRe: Muistakaa sanoa varapallo

#279841 Ilmoita asiaton viesti
KL

Rauski kirjoitti: (16.6.2012 13:08:23)

KL kirjoitti: (16.6.2012 11:03:22)

Rauski kirjoitti: (16.6.2012 1:56:13)
Eiköhän varapallon lyömisen kannalta ole selkeintä, että jos pelaaja lyöntipaikalta näkee pallonsa varapallon lyönti ei ole sallittua. Kaikissa muissa tapauksissa se on sallittu, mutta pelaaja käyttää omaa harkintaa sen tarpeellisuudesta. Ei tämä voi olla tämän vaikeampaa.

Hieman vaikeammaksi se kuitenkin menee, jos pelaaja ei luota fc:n näyttöön. Mitä virkaa sillä fc:llä sitten on?

No on kuule kaverit lähteneet tässä muutaman vuoden aikana aika hemmetin monta kertaa lyömään tiiboksista uutta avausta vaikka on valkoista näytetty. Tämä siis ihan kokemuksesta. Kyllä FC näyttämät on oikein luokkaa tuollaiset 90% silloin kun pallo ei ole väylällä tai ihan siinä vieressä. Pelaaja kun ei aina tiedä millainen se FC siellä on lippua heiluttelemassa. Ei fc ole missään nimessä erehtymätön, enkä heitä hauku, se on vaan mahdotonta että kaikki olisi oikein liputettu. Niitäkin tilanteita on ollut lukuisia jossa FC näyttää punaista, mutta kaveri itse taas tietää missä se pallo on eikä edes lyö varapalloa. Siinä kun jossain auringossa joutuu seisomaan tuntitolkulla niin kyllä siinä ote herpaantuu välillä.

Olet ikäväksesi törmännyt huonosti ohjeistettuihin toimitsijoihin. Forecaddien ei missään olesuhteissa pidä näyttää valkoista lippua, ellei hän ole täysin varma pallon olinpaikasta, toisin sanoen ellei hän näe palloa (tai tiedä 100% varmuudella pallon päätyneen outtiin tai vesiesteeseen). Jos hänellä on pienikin epäilys siitä, ettei palloa löydy pelialueelta, hänen tulee näyttää punaista lippua. Näin kun toimitaan, niin pelaajalla (tai harrastajalla, miten vain…) ei ole pienintäkään syytä epäillä fc:n näyttöjä.