16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötMitä sitä pitäisi sanoa vaimolle säännöistä…Re: Mitä sitä pitäisi sanoa vaimolle säännöistä…

#280063 Ilmoita asiaton viesti

Old Geaser kirjoitti: (24.5.2012 20:28:18)

KL kirjoitti: (23.5.2012 22:43:41)

Old Geaserin mainitessa sanan merkkari oletin ilman muuta kyseessä olevan tilanteen, jossa pelataan golfin sääntöjen ja tasoitusmääräysten mukaisesti. Voin toki olla väärässäkin. Itse en tarvitse merkkaria harkkakierrokselle.

Kyseessä oli viikkokisa ja talvisäännön soveltaminen. Kyllä kai hän (vaimo) periaatteessa haluaa noudattaa sääntöjä vaan kun ei viitsi niitä lukea/opiskella. Olenpa ratkaissut ongelman jotenkuten ja yritän olla pääsemättä naispuolisen golfarin merkkariksi (siis muidenkin kuin vaimoni). Jotenkin heille tuntuu olevan kovin vaikeaa soveltaa esim vesiestesääntöjä. En ole kyllä tehnyt tilastoja, puhun ihan mututuntumalla. Muuten ei minulla ole teitä naisia (jos satutte tätä lukemaan) vastaan mitään, peliseurana eikä muutenkaan, pikemminkin päinvastoin.

Kappas joo, sisälukutaito kunniaan. Merkkarihommistahan siinä alkuperäisessä viestissä puhuttiinkin.

Se on muuten jännä juttu tuo viikkokisa.. Oon vieraskentillä huomannut (meidän seurassa ei viikkokisoja järkätä), ettei osa pelaajista pidä viikkokisaa ’oikeana kilpailuna’. Olen siis sattunut samaan lähtöön viikkokisaa pelaavien kanssa, ja olen kyllä havainnut jos nyt ei sääntöjen tietoista rikkomista, niin ainakin melkoista huolimattomuutta sääntökirjan noudattamisessa. Voi toki olla kyse ihan vaan tietämättömyydestäkin, tai sitten tosiaan siitä, että viikkokisakierroseen asennoidutaan kuin harkkakierrokseen..