Re: Mistä halvalla – Lavantauti - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista
#478461 Ilmoita asiaton viesti

Lavantauti kirjoitti: (10.5.2007 9:02:26)
Ottamatta kantaa siihen, mistä niitä järvipalleja kannattaa kustannussyistä hommata, kommentoisin ennemmin sitä,
kannattaako niitä hommata ollenkaan???

Tutkimukset ovat todistaneet, että pallo menettää jo pari päivää vedessä löllyteltyään 10% ominaisuuksistaan. Sitä, kuinka kauan ne refubrishedit on siellä jonkhassa lojuneet ei tiedä Erkkikään.

Vaikka mä en ole edes mikään hyvä pelaaja, laitan silti kaikki löytöpallit (ProV1:setkin) surutta chippipalleiksi ja pelaan uusilla, toistensa kanssa varmasti samanlaisilla palleilla.

No, mutta kun ne ovat prooveitä. Golfihan on tunnetusti mitä suurimmassa määrin mielikuvaurheilua tai – liikuntaa. Proovee lentää muita paremmin, vaikka se olisi lillunut vuosia vedessä.

Minä luulen, että pelurin täytyy olla kirkkaasti singelirajan paremmalla puolella, jotta palloilla olisi käytännön merkitystä. Bägiini oli jostakin pusikosta eksynyt rupinen Ultra, joka ei mielestäni lentänyt yhtään mihinkään. Heitin sen vaimolle, joka kiitti ja löi perään yhden elämänsä pisimmistä lyönneistä.

Pari päivää sitten löysin keskeltä väylää uudenkiiltävän Callawayn, mikälie hotti ollut. Kun mahdollista omistajaa ei voinut olla mailla halmeilla, otin sen uusiokäyttöön. Tuntuu lentävän parikymmentä metriä pitemmälle kuin muut palloni. Kaikkea sitä ihminen kuvittelee.