Re: Minnin räyhäkkä alku - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista
#226398 Ilmoita asiaton viesti

Pickala on ykkönen! kirjoitti: (29.9.2009 19:53:51)

Kumassakaan ei vikaa. Ovat jo vuosia olleet kärki. Vaivojen, projektien yms. jälkeen taas siellä minne kuuluvat. Halusin vain puolustaa yhtä joka saa täällä paskaa niskaansa.

Nimim. Golf, Rauha ja Rakkaus

Kuka täällä on saanut paskaa niskaansa? Jos olisikin, niin on hyvä, että sorretuilla ja muutenkin väärinkohdelluilla on puolustajansa.

Mitä taas jatkuvan kiinnostuksesi kohteena oleviin nuoruusvuosieni menestyslajeihin tulee, niin ei aio valottaa sitä puolta sen enempää mitä aikaisemmissa ketjuissa on sanottu. Senverran kuitenkin, että pronssimitaliin en ole koskaan joutunut tyytymään, kirkkaammista on aina ollut kyse. Aluetasolla vain voitto oli kyllin hyvä itselleni, SM-tasolla joutui joskus tyytymään hopeaankin.

Elämä oli sillätavoin hankalaa, että kilpailukaudella nimi ja useimmiten kuvakin oli lehdessä tämän tästä, eikä jo pelkän ulkomuodonkaan perusteella voinut välttyä naisten jatkuvilta lähestymisyrityksiltä, joten rauhassa ei saanut olla edes kotona, vaan ovella oli aina joku kyselemässä ulos ja kyselijöiden tarkoitusperätkin olivat hyvin arvattavissa.