Re: Millä toimenpiteillä osakkeen omistajien etuja voisi lisätä? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMillä toimenpiteillä osakkeen omistajien etuja voisi lisätä?Re: Millä toimenpiteillä osakkeen omistajien etuja voisi lisätä?

#398928 Ilmoita asiaton viesti

Tässä näkyy menevän puurot ja vellit sekaisin..koska yleisesti osakkeenomistaja antaa pelioikeutensa joko ’tiskiltä’ vuokrattavaksi tai vuokraa sen itse. Tässä on vissi ero käytännössä koska ei vuokraus siirrä osakkeen omistusoikeutta eikä yhtiökokousäänivaltaa toiselle..vain mahdollisuuden pelata..osakesäännöissä määritellyillä tavoilla. Siis jos vuokraa pelioikeuden ei sitoudu yhtiön vastikemaksuihin tms jotka säilyy osakkeen omistajan vastuulla..ei pelioikeutta voi vuokrata jos ei ole maksettu yhtiön vastiketta..asia tökkää siihen alkuvaiheessa. Taas jos kuten yleisesti luullaan niin ostettaessa ’vuokrapelioikeus’ kentän tiskiltä…ei se oikeuta mihinkään muuhun kuin pelaamiseen..Ei siis tuo osakkeenomistajan oikeuksia eikä myöskään velvotteita..

Oiskohan tämä asia nyt riittävän selväti sanottu ns. ’luuseriporukalle’..Sorry..Siis kuitenkin vaikka vuokraatte pelioikeuden ei Teille voi eikä tule antaa osakkeenomistajille mahdollisesti sovittuja etuja…Tämänhän sanoo jo..maalaisjärki..kuten Seitsemässä Veljeksessäkin on mainittu !