Re: Miksi nyt on syksy? Valitus ketju - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMiksi nyt on syksy? Valitus ketjuRe: Miksi nyt on syksy? Valitus ketju

#486716 Ilmoita asiaton viesti
KL

Jäsen XXL kirjoitti: (12.9.2006 8:51:13)
Älkääpäs lietsoko tappiomielialaa siellä! Ruoho kasvaa vielä notta suhina käy ja eilen katselin kenttää ympäröivää metsää, enkä nähnyt yhtään keltaista lehteä puussa. Enkä maassa. Näitä kuivuuteen kuolleita ei lasketa.

Päivä käy lyhkäiseksi, se on tosiasia. Vaatiikin kylmiä hermoja katsoa keskusneitiä ilmeenkään rävähtämättä silmiin ja ilmoittaa olevansa loppupäivän asioilla. Pahin virhe minkä tähän aikaan vuodesta voi tehdä, on pukeutua jo kotona ruutuhousuihin, piquepaitaan ja windstopperliiviin ja esiintyä niissä toimistolla aamupäivän palavereissa. Varsinkin jos pomo on pelimiehiä eikä kerkiä kentälle ennen viikonloppua kun sen pitää väsätä ensi vuoden budjettia.

Kollegoihin, asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin on luontevaa pitää yhteyttä näihin aikoihin juuri golfkentillä. Kentillä järjestetään iltapäivisin yksityistapahtumia eli yritysten kilpailuja. Kannattaa katsella joku tuttu firma ja yrittää päästä villillä kortilla mukaan. Tuttu autokauppias tai pankinjohtaja tms. vain ilahtuu yhteydenotostasi ja esittää kutsun kun muistutat häntä mahdollisista tulevista projekteista…

Malttia, hyvät herrat ja naiset, nyt tarvitaan malttia! Ja varsinkin single malttia! Kausi on pahasti kesken!

Juuri näin, oi Massiivinen, mutta Sopusuhtainen Veljeni! Vaatteiden vaihtaminen firman autotallissa valoja sytyttämättä antaa juuri oivan adrenaliiniruiskeen edessä häämöttävälle golfkierrokselle. Sopivaa säpinää ykköstiille luo myös sen toisen golfkengän unohtaminen ko. tallin lattialle farmariauton peräluukun pimeässä aukaisemisesta johtuen. Ei muuta kuin työkenkä toiseen jalkaan tahi hammastikkuja varpaidenväleihin ja baanalle! Ja jätetään sieltä takaraivosta pois se ajatus, että tulikos sitä ajettua sen kengän päältä vai ei, ja säilyykö se siellä aamuun asti… Vai ovatko kenties ikipiikit tarranneet kengän vasempaan takarenkaaseen, se kun tuntui matkalla vähän ravistavan. Missä tapauksessa kotimatka sujunee aikasten hitaasti renkaan hissukseen tyhjentyessä isännän viilettäessä hammastikkuinensa syksyisellä golfareenalla. Ei se mitään, Autoliitto palvelee myäs golffareita!

Ja malttia pitää olla, niin kentällä kuin liikenteessäkin, tosin varsinkin jälkimmäisessä tuo maltti tulee pitää visusti pullossa.