Re: Mikko Barclays Scottish Openissa 12.07. – 15.07. - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluMikko Barclays Scottish Openissa 12.07. – 15.07.Re: Mikko Barclays Scottish Openissa 12.07. – 15.07.

#238549 Ilmoita asiaton viesti
ts

Ossian kirjoitti: (15.7.2007 21:40:13)
Kaikenlaista sattuu, kun lähdetään hakemaan voittoa. Pitää muistaa, että kahden lyönnin takamatka tuon kentän viimeisellä reiällä on melko paljon. Riskiä vaiko eikö? Kauden päätavoite ei ole päästä British Openiin, vaan asioita tulee tarkastella hieman pitemmällä tähtäimellä. Sadan joukkoon maailman rankingilla ja kauden päätteeksi Valderramaan Volvo Mastersiin. Rankingiin lasketaan sijoituksia niin pitkän kaavan mukaan, että tämän kauden hedelmiä korjataan kausi, jopa useampi eteenpäin. Silti Mikon vauhti on ollut kovaa. Alkukaudesta jännättiin, mennäänkö cutista läpi. Malttia.

Niin… jos yhtään viimevuoden rahalistan mukaan mennään, niin paikka Volvo Mastersiin alkaa olla selvä. Ilman vettä tietty olisi selkeämmin.

Mutta oikeesti onnittelut Mikolle tuon helvetillisen kiirastulen läpäisemisestä, minkä parin edellisen vuoden aikana klaarasi. Itse ainakin arvostan tuota nousua korkeammalle, kuin näitä kisoissa saavutettuja sijoituksia sinänsä.