23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluOne plane singiin perehtynyt pro hakusessaRe: Mikähän sitten mahtaa olla oneplane swingi?

#229109 Ilmoita asiaton viesti

Kerran lukasin herran kirjan nopeesti lapi (kun han on oman kylan pojan Peter Jacobsenin hyva ystava) ja siita jai sellainen kuva, etta hanen mielestaan on olemassa kahdenlaisia swingeja (ei siis vain one plane): one plane ja two plane, riippuen lahinna swingin ylaasennosta. Tassa kirjassa han kavi lapi asioita, jotka helpottavat naitten swingien tekemista ja tekevat ne toimivimmiksi, eli alkuasennot yms. Kuva siis jai, etta han kertoi lahinna asioista mitka auttaa/vaikuttaa toiseen swingiin (one plane vs two plane) ja mika taas toiseen. Siis niin ettei tehda juuri painvastaisia asioita ja sekoteta koko pakkaa sen takia. Noh, Jenkit on taynna golf-kirjallisuutta ja erilaisia ’apuja’ pelaajille, joiden paat on jo valmiiksi sekaisin ja ’nyt tarttis jotain jeesia’, joten miksei soppaan mahtuisi myos yksi Hardy kirjoineen.

Voin kuitenkin olla vaarassa tassa asiassa. Kyseinen kirja kun oli ’unilukemista’ viikon verran ja saattoi olla, etta joitain asioita jai lukematta/rekisteroimatta/tajuamatta. Ehka se pitais lukee uudelleen, ettei taas kerran lentele sammakoita, joita tiettyjen on hyva sitten copy-pastata neljan vuoden paasta todisteiksi millon mistakin 😉