Re: Mikä on svingi? Voimantuotto vol. 2 - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluMikä on svingi? Voimantuotto vol. 2Re: Mikä on svingi? Voimantuotto vol. 2

#207563 Ilmoita asiaton viesti
ts

B kirjoitti: (8.6.2013 9:50:08)

Lyhyesti: olemme nähneet eri lähteistä, että esimerkkinomaisesti valittu draivi, jossa on 100mph mailanpään vauhti (tangentiaalinopeus osuman hetkellä), lavan massa 200g, lyönnin cor 0.8 ja impactin kesto 0.0004 s tuottaa laskennallisesti pallon lähtönopeuden 146 mph+osia.

Pannaanpa pieni kyusymys ja katsotaan kuinka pitkä hiljaisuus seuraa:

Kerrotko hieman noista eri lähteistä ja niiden antamien mittaustulosten luotettavuudesta, sekä siitä, miten itse olet varmistunut tuosta luotettavuudesta?

Onko lisäksi mitattua ja varmaa tietoa lavan nopeudesta pallon irtoamishetkellä ja paljonko vaikuttaa esim 5mph lavan nopeusero irtoamishetkellä vaikka osumahetken nopeus olisi sama.

Eikös ole muuten jännä asia, että muutaman gramman heitto lavan painopisteen suhteen osumassa vaikuttaa niin paljon, mutta grippipään tuki ei mitään?

Ainiin ja viimeisenä… joskaan ei kysymyksenä vaan kehotuksena: Lakkaa hemmetissä kertomasta ihmisille että niiden pitäis kohdistaa lapaan voimaa kiihdyttämällä sitä ohi käsien. Siitä ajatuksesta lähtevät kaikkien maailman harrastajien suurimmat ongelmat joita saa katselle rangella aamusta iltaan. Mä en ainakaan haluais nähdä niitä yhtään lisää vaan ihmisiä jotka oikeesti oppii lyömään palloa hieman paremmin