Re: Mailanpään hidastuminen - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMailanpään hidastuminenRe: Mailanpään hidastuminen

#447712 Ilmoita asiaton viesti
ts

Jake2 kirjoitti: (26.4.2011 12:46:06)

PG kirjoitti: (26.4.2011 12:25:18)
Olet käsittänyt täysin väärin. Animaatiovideo näyttää pelkästään kulmanopeuksia tietyssä tasossa. Etkö osaa lukea graafia :). Kulmanopeutta ei laskettu. Osumahetken kulmanopeudeksi animaatio näytti 2250 deg/s.

Joo mutta eikä silloin ole pitänyt olettaa joku piste sen kaaren keskipisteeksi ja onko se piste ollut paikallaan vai liikkunut?
Oikeassa swingissä kun ei ole yhtän paikallaan pysyvää (keski)pistettä. Kun ne keskipisteet (otetaan vaikka yksinkertaistettuna ranteet ja etuhartia) liikkuu sopivasti niin lopputulos mailan pään liikkeelle voikin olla likimain suora maan pinnan koordinaatistossa vaikka sillä onkin kulmanopeutta ranteista ja olkapäästä havainnoituna.

Juuri näin ja tuntuu PG:n tarkastelun pohjana olevan juuri Jörgensenit ja Cochranin & Sobbsin vanhat kaksivipuiseen malliin pohjautuvat tutkimukset, jotka on haudattu isossa maailmassa jo aikoja sitten. Swinging around the fixed hub oli suurimpia kämmejä mitä lajin tutkimuksen saralla on koskaan tehty. Sillä luotiin heiluri, jota ei oikeassa golflyönnissä ole vuosikausiin ollut.