Re: Mailanpään hidastuminen - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMailanpään hidastuminenRe: Mailanpään hidastuminen

#448254 Ilmoita asiaton viesti
B

ts kirjoitti: (21.5.2011 18:59:17)
Kyllä niistä puhutaan ja paljonkin. Viimeisten vuosien aikana niistä on alettu puhumaan jatkuvasti enemmän.

Tuossa erään Hoganin aikalaisen ja tietääkseni entisen major-voittajan kommenttia:

Well I’ll be darned…YOU are the first one to point out what Hogan asked ’most’ of his chosen students to do. Nice going.

Very very good…of course most will disagree with you…but feel content you have it right.. Bolt taught me all that stuff Ben taught him…Bolt hit a draw so he had the rt elbow & arm more at his side (which promotes a slight clubhead rotation) He taught me what Hogan talked about because I hit straight to a fade…with absolute minimal face rotation through impact. Moe Norman did this also which is why Hogan liked ol’ Moe…Trevino liked Moe for the same reason.

Hogan knew his stuff MR TeeAce

Kuten Jamasa totesi, kovin on ollut erilaista kommentointi tuolla muualla, joka johtuu pitkälti taustaeroista. Siellä on ukkoja jotka ovat opettaneet ja valmentaneet menestyksellisesti vuosia, kuten myös pelanneet itse tourilla ja tuntevat omat liikkeensä. Heistä useat ovat viestineet, että noinhan sitä on aina tullut tehtyä, mutta nyt vasta tajuaa sen.

On tullut muutamia ihan menestyneitäkin valmentajia tavattua face to facekin kirjallisen viestinnän lisäksi viime vuosien aikana ja kyllä sieltä vahvan positiivinen kommentti on aina tullut. Toisaalta eipä täälläkään ole kritiikkiä tullut kuin parin tyypin näppäimistöltä. Suurimmalle osalle asia on varsin selkeä.

Kriittisyydessä on se hyvä puoli, että siitä selviää perustelemalla. Ymmärtämättömyyteen vaan ei tehoa mikään.

No niin. Nyt ts on asian ytimessä. 😀
Pari kyssäriä: määrittele ’Hoganin aikalainen.’ Riittääkö, että on aloittanut golfinpeluun samaan aikaan kun hogan on mailaa heiluttanut? Tai elänyt? Sitten meitä olisikin monia.
Määrittele major-voittaja.
Määrittele tour-pelaaja.
Kerrotko, kumpaan keskusteluaiheeseen tuo kommentti oli sinulle lähetetty. Tukivoimaan vai suoraa linjaa pallolle tulemiseen?
Onko tuo sama viesti kehyksissä makuukammarisi seinällä?
Sallittehan off-t:n, kun tässä nyt on jo vähän off-t menneet eräät muutkin kirjoittajat?