Re: Mailanpään hidastuminen - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMailanpään hidastuminenRe: Mailanpään hidastuminen

#448060 Ilmoita asiaton viesti
B

ts kirjoitti: (15.5.2011 10:01:26)
.
Vastaahan B nyt siihen, voiko lapa kulkea suoraan kohdelinjan suuntaisesti jonkin matkaa osuma-alueella vai ei? Saataisiin sinultakin edes yksi aiheeseen liityvä kommentti.

Mielelläni.Lue tuo datan ensimmäinen tähä aiheeseen liittyvä kirjoitus ja kommenttini siihen. Voinet päätellä että yhdyn hänen näkemykseensä tässä vaiheessa täysin.
Kun lapaa kiihdytetään esim draivissa, näen, että svingikaaren kaarevuuden loiveneminen näkyy korostetusti horisontaalitason kohtisuorassa tarkastelussa. Se ei tietenkään tarkoita eksaktisti suoraa liikettä.
Loiveneminen tapahtuu tiettyjen svingiin liittyvien perusasioiden kautta, joihin en mene tarkemmin, josko pystyn sitä eksaktisti täysin analysoimaankaan.
Uskon, että grippipäähän voidaan vaikuttaa myös . Jotta svingikaari olisi suoraan kohdelinjan suuntainen kohtisuoraan ylhäältä tarkasteltuna, pitäisi ’planen’ olla sillä alueella kohtisuorassa horisontaalitasoa vastaan koska mailan rata on kuitenkin edelleen kaareva ’tiettyyn suuntaan tarkasteltuna’, kuten ts ansiokkasti on myöntänyt. . Epäilen, että vaikka horisontaalitason kaari oikenee, näillä keinoin se ei samalla järkevällä tavalla pelinomaisesti palloa lyöden suoristu 100%.sti.
Toisaalta en pidä tuota tarpeellisenakaan. Täällä toistellut käsikolmion kierrot ja ranneliikkeet ovat perustekniikoita, joiden hyöty mielestäni ei välity keskeisesti lavan radan oikenemisen kautta, vaan sillä on muita tärkeämpiä seurauksia ja etuja pallonlyömisen kannalta.