Re: Maailman paras golfmaila G20 hybridi ? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetMaailman paras golfmaila G20 hybridi ?Re: Maailman paras golfmaila G20 hybridi ?

#301143 Ilmoita asiaton viesti

PG kirjoitti: (21.9.2014 8:14:52)

-no eagle- kirjoitti: (18.9.2014 22:02:34)
Hankin tuollaisen viikko sitten Kalajoen proshopista…erään innokkaan pron avustuksella.

Testasin sitä vielä Siikajoella ja tänään Oulussa Sankivaarassa. Aiemmin olin Kokkolan rangella keskustellut erään koulutoimenjohtajana kanssa sellaisen tarpeellisuudesta kolopallon peluussa. Siikajoen klubilla erehdyin kertomaan etten ole koskaan aiemmin omistanut hybridiä…kunnes tulin kotiin ja huomasin että niitä oli jo 5 ennestään.

Onko muille käynyt näin ?

Minulle ei ole näin käynyt, ei sinnepäinkään. Tosin kerran Kalajoen proshopissa hipelöin hybridiä, mutta en ostanut ja Siikajoella ja Sankivaarassa testailin sellaista. Vuosia sitten Kokkolassa keskustelin koulutoimen johtajan kanssa, mutta en rangella, vaan Kauppaseuralla, aiheena koulutoimen johtajan uusi auto, ei hybridi. Bägistanikin on joskus löytynyt pari minulle kuulumatonta mailaa, mutta ei sentään viittä eikä yhtään hybridiä.

Olisikohan Siikajoen klubilla vesi päässyt loppumaan ja naamariin vedetty korvaava neste kihahtanut turbaaniin, kuten kesällä Sankivaarassa:

-no eagle- kirjoitti: (27.7.2014 10:51:54):

’No tapahtui pieni vahinko ennen väylää..nimittäin 6 väylän avauksen alla huomasin että vesi oli loppunut, mutta onneksi löytyi bisse bägistä ( Karjala III )…jonka itseasiassa vedin naamariin yhdellä siemauksella…ja se saattoi 10-15 minsaa myöhemmin kihahtaa turbaaniin…nimittäin 8 avaus katosi heti puustoon oikealla eikä palloa sen koommin löytynyt. 9:llä tuli pogi.’

Tai sitten kerroit Siikajoella totuuden. Siinä tapauksessa sinuna palauttaisin ne viisi hybridiä oikeille omistajilleen…

Hybridien tarina on seuraava:

1. Metallivartinen hybridi…tuli mailasepältä lahjana kun rikkoi taivutuksessa i3:n nupin.
2. Kaksi Dynatour hybridiä ostin alennusmyynnistä..melkein hyödyttömät.
3. Lappalainen toi Sonartec hybridin kun ’myi’ mulle Cleven bleidisetin ( extra strong varsilla ). Täysin obsolete…sekä bleidit että hybridi mun pelitaidoille ainakin.
4. Ticos Golfissa oli vain extra strong varrella Callaway hybridejä kun etsin kunnollista….hirvee halko.

Olen 99% ajastani selvin päin kentällä.