Re: Lyönti määrä – Hörhö - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötLyönti määräRe: Lyönti määrä – Hörhö

#295304 Ilmoita asiaton viesti

Hörhö kirjoitti: (27.1.2007 21:57:58)
Kaverini ja hänen vaimonsa saivat maineikkaalla espoolaisella kentällä gc:n vaikka eivät käytännössä osu edes palloon, saatikka saisivat sen lähtemään liikkeelle edes 90 asteen haarukkaan. Sääntöjen kaikkein helpoimmista peruskysymyksistä heillä ei ole mitään tietoa, kun kysyin. Etiketistä tieto jää siihen, että kentällä ’pitää’ tervehtiä muita pelaajia, vaikka heitä ei hyvin tuntisikaan. He saivat vinkin ystäviltään, jotka kertoivat, että sieltä saa green cardin, eikä tarvitse osata, eikä tietää ’mitään’. Kyseinen kaverini sanoi, että vinkki piti paikkansa, sillä ei heidän ryhmästä muutkaan tienneet tai osanneet juuri mitään ja läpi pääsivät. Ihmeellistä touhua seuralta, joka on tuottanut ja tuottaa edelleen niin paljon hyviä junioripelaajia…. Tämä sattui muutama vuosi sitten ja toivottavasti toiminta on muuttunut.

Kuvauksesi green cardin suorittamisestani ei ole aivan täsmällinen. En nimittäin saanut tervehtimistä koskevaa etikettivinkkiä ystäviltäni vaan luin sen tältä palstalta. Muutoin kertomus on täyttä totta. Nimimerkin perusteella en tosin tunnista sinua kaveripiiriini kuuluvaksi, koska tähän ei lukeudu alle 36 HCP:llä pelaavia – onko profiilissasi ehkä tullut pilkkuvirhe tasoitusta koskevassa sarakkeessa.

Vaihdoin muuten sittemmin seuraa, koska muut seuran jäsenet eivät olleet sisäistäneet yhtä hyvin tervehtimistä koskevan etikettisäännön tärkeyttä. Käsittämättömän töykeitä nousukkaita.